Без депозит: Отворете сметка во Coinbet24 и добијте 5 бесплатни вртења!

Coinbet24

Казиното на Coinbet24 е прилично ново на нашиот пазар, па поради тоа нуди најразлични промоции со цел да привлече што повеќе нови корисници.

Освен тоа што нудат 100% бонус до 6000 денари, тие ние ја претставија и новата промоција за која не е потребна уплата. Всушности, со самото отварање на сметката, вие ќе си добиете 5 бесплатни вртења кои може да ги искористите во казиното на Coinbet24.

Се што треба да направите е:

Конектирајте се на Кладење.мк ТУКА

Отворете сметка во Coinbet24

Создадете можност за големи добивки

Регистрирај се на Coinbet24

Напомена:

Во коментар на Фејсбук на ОВАА ОБЈАВА напишете го вашето корисничко име или ID со цел да ви бидат активирани вашите 5 бесплатни вртења.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*