Overall
8.4/10
8.4/10
 • Идеја - 8.6/10
  8.6/10
 • Графика - 8/10
  8/10
 • Аудио - 8.5/10
  8.5/10
 • Бонуси - 8.5/10
  8.5/10
Sending
User Review
7.93/10 (12 votes)

Играј 40 Brilliants бесплатно во Demo верзија од CT Gaming

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Општо

Со оглед на тоа што скапоцените камења се одличен подарок за секого, супер би биле и како тема за казино слот игра. 40 Brilliants токму за тема ги има скапоцените камења кои предизвикуваат супер расположение помеѓу играчите.

Симболи во 40 Brilliants

Симболите воглавно се засновани на скапоцени камења, но иста така може да најдете и многу други знаци. Најпосакуван знак е дефнитивно доларот кој може да се појави во 2, 3 и 4-та лента и има улога на џокер каде што ги заменува сите симболи освен скетерите.

Симболи во 40 Brilliants

Скетер е симболот на ѕвезда, па за минимални 0.40 вие со 5 ѕвезди добивате неверојатни 200 евра. После овие знаци ги имате скапоцените камења во различни бои како и ѕвонче и потковица кои исто така имаат одлична вредност.

Бонус

За жал бонус опциите во овој слот не се достапни, но сепак тоа не треба да значи да го избегнете. Благодарение на високиот процент на исплата, оваа игра многу често знае да г иизненади своите корисници.

Заклучок

Не се двоумете да ја играте оваа слот игра доколку сте љубители на горенаведените симболи. Тие во комбинација со класичен слот звук ќе придонесат за да се чувствувате одлично.