NeoGames спаѓа во групата на најголемите светски провајдери на софтвер, во рамките на казино игрите со посебен осврт на мобилна и таблет верзија. Тие обезбедуваат лесни и квалитетни решенија за казина и национални лотарии. Покрај својата кратка историја, може да се пофали со најголемото портфолио на казино игри во светот.

Казина со игри од NeoGames

Нивните игри не се многу познати, а тоа е така бидејќи вие играте нивни игри без да го знаете тоа.
Многу игри на казино страните се обезбедени од нив и тоа во многу земји од светот. Тоа во превод значи дека со игрите на NeoGames може да се сретнете на сајтот нам едни од најдобрите казина како Unibet како и на други казина.

Во светот NeoGames е препознатлива по своите иновативни, возбудливи и добро тестирани производи за казино игри. Нашата препорака во поглед на казина со нивни игри би била следната:

Понуда од Neogames

NeoGames успешно се пронајде на пазарот бидејќи својот фокус го стави на казино игри за мобилен и таблет, а тоа ги направи лидер во оваа област. Тие во својата палета на производи имаат повеќе игри за мобилна верзија од било која друга компанија. Тоа значи дека нудат решенија, кои навистина им обезбедува на корисниците лесен и брз пристап до своите омилени казино игри од својот смартфон или таблет.

Оваа иновација ги прави толку многу познати што задоволството на корисниците е на многу високо ниво.

Едноставно и лесно може да се најде она што го барате. Од понудата на игри кои ни ги преставува NeoGames, може да го забележеме и нивниот квалитет за изработка на казино игрите. Освен што се специјализирани за онлајн игри на среќа, бинго и слот машини, тие исто така се и мајстори, кога станува збор за мобилна и таблет верзија на казино игрите.
Neogames нуди и деловни договори за нивните клиенти. Тоа се одвива преку „Neosphere“, што може на клиентот да му помогне во пристапот преку мобилен или таблет.

Како најпопуларни игри од нивната понуда ќе ги издвоиме SpiderMan и Fantastic Four. Своето име го добиле од познатите истоимени филмови, но да не ја забораваме и Macau Nights која нуди фантастичен џек пот од 9,9 милиони евра.

Neogames

Мобилна поддршка

Како што е наведено погоре, лесно, безбедно и ажурно се зборовите со кои може да ја опишеме мобилната поддршка за казино игрите. Специјализирани се за смартфони кои работат на iOS и Android платформи. Тие имаат развиено целосна верзија за овие оперативни системи, па вашето искуство е исто без разлика од каде пристапувате, било од вашиот компјутер, смартфон или таблет.

Историја на NeoGames

NeoGames е компанија која има искуство само 9 години. Таа е доказ за тоа, како времето, иновациите и квалитетот можат да бидат причина за успех. Компанијата брои неколку партнери и тоа се најголемите провајдери за онлајн казино игри, вклучуваќи ги Unibet.

NeoGames е главен добавувач на овие игри и го привлече вниманието на целиот пазар во светот само за неколку години.