Buffalo King Megaways
Overall
8.9/10
8.9/10
 • Идеја - 8.7/10
  8.7/10
 • Графика - 8.9/10
  8.9/10
 • Аудио - 8.8/10
  8.8/10
 • Бонуси - 9/10
  9/10
Sending
User Review
1 (1 vote)

Играј Buffalo King Megaways бесплатно!

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цел екран притисни “Esc”