Overall
8.3/10
8.3/10
 • Идеја - 8/10
  8/10
 • Графика - 7/10
  7/10
 • Звук - 8/10
  8/10
 • Бонуси - 10/10
  10/10
Sending
User Review
8.07/10 (6 votes)

Резиме

Со овој слот може да ви докажеме дека најчесто вашето салдо ќе расте. Нашата пресметка е дека од 10 вртења 7 се добитни.

Jack Hammer 2 има 99 добри причини за играње на овој слот. NetEnt се потруди да направи продолжение на Jack Hammer и одлучи дека 99 начини за исплата се сосема доволно за да постигнете голема добивка. Покрај тоа, графиката е многу подобрена и добивката е зголемена на 990.000 кредити. Оваа комбинација на играчот му пружи неверојатно искуство и огромна шанса за добивка. Во некои казина при изборот на оваа игра може да добиете бонус за „добредојде“ во вредност од 150% до 3.000 евра за вашата прва уплата.

Играј ја Jack Hammer 2 бесплатно во Demo верзија од NetEnt

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на Unibet казино.

Jack Hammer 2

Идеја

Конкретно за овој слот идејата е добиена со цел подобрување и развој на дополнителна верзија од Jack Hammer кој има доста голем „стаж“ во онлајн казината. Оваа верзија е многу подобра и со мнгоу повеќе шанси за добивка.

Графика

Графиката на оваа игра неможе да ja оцениме со многу висока оценка, навидум личи како цртан филм прикажан во 2D димензиja. Но тоа не е причина за да ја прескокнете оваа игра.

Звук

За разлика од графиката, звукот е на повисоко ниво. Се одликува со висок квалитет и музика која во вас ги буди рецепторите за возбуда, па кога ќе седнете да играте ќе се чувствувате одлично.

Каде да ја најдете?

Jack Hammer 2 може да ја најдете понудата на Unibet казино. Ако веќе немате сметка таму, може да креирате на следниот линк Unibet. За почеток ќе си добиете добар бонус од 100% и не е исклучена можноста за беспалтни вртења. Доколку не сакате вашата готивна да ја изложувате на ризик, пробајте ја бесплатно во Unibet казино. Ако сакате да ја разберете приказната за слот машината задолжително погледнете го воведното видео, кое ја објаснува темата на играта во целост. Може да се обложувате меѓу 0.50 центи и 25 евра на едно вртење.

Симболи во Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 е комбинација на две нивоа на симболи. Едното ниво е стандардно и ги содржи знаците на Џек Хамер, Перл, Дон Креби и Гоунс, додека другото е повисоко ниво и е составено од „леплива победа“, вилдови, слободни вртења и случајни вилдови. Второто ниво ви ги нуди тие огромни шанси за добивка.

Во прилог сликa со нивната вредност.

Jack Hammer 2

Бонус опции на Jack Hammer 2

„Леплива“ победа е знак што значи голем успех. Во превод ги задржува добитните комбинации, а прави вртење само на недобитните, односно вртењето прекинува кога ќе добиете цела табла добивка. Зар не изгледа супер тоа?

Слободните вртења ја имаат исполнето својата цел кога ќе бидат пет на број. Тоа означува 20 бесплатни вртења и дуплирање на добивката стекната со тие вртења.

Вилдови се знаци кои заменуваат одредени симболи, всушност тие се џокери, но не ги поврзуваат сите симболи.

Случајните вилдови можат да се појават во колоните 2,3 и 4. Тие се џокери кои ги заменуваат сите симболи вклучувајќи ги скетерите и знаците за слободни вртења.

Џек пот

Во Jack Hammer 2 може да освоите до 990.000 кредити. Со оваа огромна сума може да се стекнете ако играте на највисок влог, но дури и на помал влог може да освоите вртоглава сума на пари. Симболите од второто ниво ви се главна алатка за да осовите голема сума, но не е исклучена можноста да ви ги нареди симболите од првото ниво и да си заминете среќни.

Заклучок за Jack Hammer 2

Криминалниот роман на Jack Hammer 2 претставен преку слот апарат може да биде причина за голема возбуда и подобрување на финансиската благосостојба, а сето тоа се должи благодарение на 99те линии кои нудат добивки многу често.

Доколку сакате само да уживате без ниту една гестикулација, тука е за вас Auto копчето. Со самиот избор на тоа копче вие не превземате никаква активност, туку само гледате како вашето салдо оди во нагорна линија.  Уживајте со Jack Hammer 2.