Overall
8.5/10
8.5/10
 • Идеја - 8/10
  8/10
 • Графика - 8/10
  8/10
 • Аудио - 10/10
  10/10
 • Бонус опции - 8/10
  8/10
Sending
User Review
4.5/10 (2 votes)

Заклучок

Без оглед на тоа каков тип на слотови сакате да играте, Voodoo навистина ќе ви остави добар впечаток!

Voodoo е слот игра која компанијата Endorphina ја објави во 2016 година. Играта има 10 активни добитни линии, 3 реда и 5 тркала.

Играј ја Voodoo бесплатно во Demo верзија од Endorphina

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1XBet казино.

Идеја

Инспирирана од мистериозниот свет на оваа стара вера која ги фасцинира луѓето со векови, не само поради своите магични ритуали, туку и магиите и нејасните традиции на вуду. Ќе видите многу морничави ликови со зелена боја во позаадината. Логото на Voodoo се наоѓа меѓу свеќите и черепи на шила кои изгледаат страшно.

Графика и аудио

Оваа нова и возбудлива игра има одлична 3D графика и анимации. Дизајнот на играта е апсолутно неверојатен. Тркалата се врзани со зелен бршлен и поставени во длабочините на една мистериозна шума. Погледнете подалеку од тркалата и ќе видите полна месечина, свеќи и магла. Симболите на тркалата се застрашувачки и оживуваат кога ќе имате добитна комбинација.

Во позадина ќе слушнете морничава музика која ја надополнува страшната атмосфера. Ќе го слушнете звукот на змиите, гракањето на гавранот и воздишките на вуду куклата.

Voodoo

Симболи

Симболи со највисока вредност се змија, глава на гепард, Дамбала, гавран и вуду кукла. Доколку имате комбинација од 5 од овие симболи, добивате до 1000 пати од вашиот влог.

Симболите со пониска вредност се стандардните карти 10, J, Q, K и A.

Најважниот симбол во оваа игра е Вуду Човекот, кој служи како Wild и Scatter симбол, односно ги заменува останатите симболи и доделува слободни вртења доколку добиете 3 такви симболи.

Бонус опции во Voodoo

Ризикувај- Кликнете на копчето “Take risk” на долниот панел и ќе ве однесе во нов екран. На екранот има 5 карти за играње – карта ќе биде прикажана највисоката карта и ова е картата на дилерот. Мора да изберете една од останатите четири карти, кои се свртени обратно, за да ја победите картата на дилерот. Ако одберете карта поголема од таа на дилерот, ги дуплирате парите. Ако изберете помала карта, ќе ја изгубите вашата првична добивка.

Wild– Вуду Човекот е симболот кој ги заменува сите останати симболи, за да имате добитна комбинација.

Слободни вртења- Доколку добиете 3 симболи од Вуду човекот, ќе добиете 10 слободни вртења, каде може да добиете до 1000 пати од вашиот влог. Всушност овде започнува магијата, бидејќи симболите се прошируваат низ тркалата за да имате поголема добивка.

Заклучок за Voodoo

Без оглед на тоа каков тип на слотови сакате да играте, Voodoo навистина ќе ви остави впечаток. Големи симболи, незаборавна атмосфера и големи шанси за победа. Voodoo е еден од новите слотови на Endorphina и едно од нивните најдобри изданија. Вуду Човекот и Вуду Жената живеат во шумата со гаврани, змии и вуду кукли. Како препорака, за целото искуство да биде комплетно, пуштете го звукот додека ја играте оваа игра.