Starlight Princess 1000
Overall
8.6/10
8.6/10
 • Идеја - 8.3/10
  8.3/10
 • Графика - 8.4/10
  8.4/10
 • Аудио - 8.6/10
  8.6/10
 • Бонуси - 9/10
  9/10
Sending
User Review
1 (1 vote)

Играј Starlight Princess 1000 бесплатно!

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цел екран притисни “Esc”