Bet365
50 бесплатни спинови

Bet365 казино ти нуди 50 БЕСПЛАТНИ СПИНОВИ за добредојде

Tipbet
100 бесплатни спинови

Tipbet казино ти нуди 100 БЕСПЛАТНИ СПИНОВИ без депозит на Wild Diamond x7


Гратис вртења или уште познати и како бесплатни спинови или вртења, потекнуваат од англискиот збор free spins. Ова е вид на „бонус“ кој ви го нуди онлајн казиното. Ова е можност која се нуди како на новите така и налојалните играчи, и со тоа може да освоите пари потполно бесплатно. Можеби звучи премногу добро за да биде вистина, но суштината на овој бонус е таа.

Гратис вртења

Ова е една од предностите која ве тера да изберете да играте во онлајн казината наспроти локалните кладилници или слот хали. Со помош на free spins т.е слободни вртења може да испробате бесплатни слот игри, но притоа да ја задржите остварената добивка.

Гратис вртења – како функционираат и каде да ги пронајдете

Овие бонуси може да ги најдете на овој сајт, поради соработката со онлајн казината и интернет кладилниците може да ве упати кон вашиот бонус.

Како нов играч може да добиете бесплатни вртења на одредени слот игри. Тоа е пакет бонус за добредојде или бонус без депозит. Исто така се наградуваат и лојалните играчи, со таков статус се стекнувате со вашата актнивност. Повеќето казина активноста ја условуваат на барем еднаш неделно да се игра. А ако правите голем обрт на пари, имате шанси да станете и VIP играч. А таквите играчи се ценат многу повеќе и им се даваат многу големи бонуси.

Нови онлајн казино слот игри излегуваат многу често дури и повеќе пати месечно. А како еден од начините казината да ги промовираат е тоа што ви даваат слободни вртења.

Треба да се напомене исто така дека парите освоени од бесплатни вртења скоро секогаш имаат некои правила и услови. Воглавно тие се однесуваат на тоа да направите неколку пати „обрт“. Пример:

  • Ако сте добиле 10 слободни вртења и сте освоиле 5 евра. И правилото ако вели дека треба парите да ги свртите 5 пати, тоа значи дека треба да изиграте минимум 25 евра. И се што ќе освоите после обртот, се ваши вистински пари.

Со други зборови, бесплатните вртења ви нудат шанси да освите вистински пари, без депозит.

Еден интересен податок од 2011 година. Студент од Норвешка го освоил најголемиот до тогаш џекпот во историјата на онлајн игрите на среќа. Џекпотот изнесувал повеќе од 11 милиони евра. Невејатно е тоа што започнал со 4 евра бонус, кој претходно го освоил на една од најпопуларните игри, Mega Forune.

Гратис вртења – бонус без депозит

Без разлика на тоа кое онлајн казино го гледате, гратис вртењата се многу чест начин на привлекување на играчи. Тоа е популарен бонус кој не бара влог, а тоа го прави привлечен. Во принцип гратис вртења или бонус без депозит казината ви нудат на слот машините или рулетот. Добро е тоа што ако не победите, ништо не губите. Нема да ве кошта ни еден цент.

Видови на бесплатни вртења:

  • Гратис вртења како регистрациски бонус
  • Гратис вртења на нови слот игри
  • Гратис вртења во текот на играта

Гратис вртења како регистрациски бонус

Онлајн казината нудат различни регистрациски бонуси. Повеќето од бонусите се со малку повеќе услови и правила кои мора да ги исполните. Па така малку „ќе ве изморат“ додека да дојдете до вашите бонус пари. Затоа треба да се одбери казино кое нуди повелен бонус. Гратис вртењата спаѓаат во бонуси кои лесно и брзо се достапни. Ова го добивате како регистрациски бонус без да уплатите или нешто слично.

Гратис вртење за нова слот игра

Како што спомнавме ова е најдобар начин да се промовира некоја слот игра. Исто така често овој бонус и начин е баран од играчите. Во никој случан не е лошо да пробате некоја нова игра и притоа да добиете бесплатни вртења. Најдоброто кај гратис вртењата е што сите направени добивки ги задржувате.

Бесплатни вртења во текот на играта

Уште еден од начините за освојување на бесплатни вртења е да ги освоите во текот на играта. Меѓутоа таквите бонус се разликуваат. И често се зависни од правилата на слот играта која ја играте. Често бесплатно вртење се освојува со одредена комбинација на некои симболи.

Конечен заклучок

Доколку сакате да дојдете до некоја добивка, притоа да вложите многу малку пари, тогаш добро би било да ги пратите бонусите. Наоѓањето на добар и поволен бонус кој го добивате со регистрирање во некое онлајн казино и не е така тешко. Но вие не добивате бонус само при првата регистрација, некои казина нудат бонуси дури и неколку пати месечно. Со малку среќа и секако труд да го пронајдете бонусот може да се остварат големи добивки.