Overall
8.5/10
8.5/10
 • Идеја - 8/10
  8/10
 • Графика - 10/10
  10/10
 • Аудио - 8/10
  8/10
 • Бонус опции - 8/10
  8/10
Sending
User Review
7/10 (3 votes)

Заклучок

Графиката и аудиото ќе ве наежат, но во исто време и ќе ве натераат да се смеете, што не е лесно да се постигне.

Frankenslot е слот игра на BetSoft која е базирана на чудовиштето Франкенштајн.
Оваа слот игра има пет тркала со по три реда и дваесет фиксни добитни линии.

Играј ја Frankenslot бесплатно во Demo верзија од Betsoft

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1XBet казино.

Идеја

Frankenslot е уште еден голем додаток во бесконечен спектар на онлајн казино слотови на BetSoft со оригинални теми. Оригиналната идеја за Франкенштајн на Мери Шели се користеше во филмови, книги, видео игри, други онлајн слотови, а сепак остава простор за понатамошни проекти.

Графика

Betsoft е една од компаниите кои ве носат директно во играта, не губат време со вовед. Frankenslot го следи тој образец, веднаш започнувате со играта која има иновативна графика, грандиозна позадина, исполнета со живописни бои и неверојатни анимации. Овој онлајн казино слот настојува да наслика живописна слика на автентичната лабораторија во внатрешноста на замокот на лекарот Frankenslot. Сево ова е прикажано со неверојатна 3D графика, за да ви обезбедат одлично искуство.

Frankenslot

Аудио

Музиката што се користи е класична тема употребена во многу хорор филмови во минатиот век, но со посебен комичен тон. Звучните ефекти ќе ве изненадат со електрични резултати, создавајќи амбиент на возбуда и изненадување. Има атмосфера на добра видео игра, со сите специјални карактеристики за создавање соодветна атмосфера за овој онлајн казино слот.

Симболи во Frankenslot

Традиционалните 10, J, Q, K и A симболи се користат да ги претстават симболите со пониска вредност, со максимална сума на располагање за победа поставена на 100 монети со добивање на пет А симболи.

Симболите со средна вредност вклучуваат молњи со извори на енергија, око во тегла, и месечина со облаци, со максимална исплата на овие симболи поставена на 300 монети, со добивање на пет месечини.

Симболите со највисока вредност се Виктор (лудиот научник) и Франкенштајн (чудовиштето). Највисока исплата тука е 500 монети, достапни со добивање на пет симболи на Франкенштајн.

Wild: Wild симболot ги заменува сите симболи, освен симболите на Scatter и Bonus, за да можете да ја комплетирате линијата. Покрај тоа, со пет Wild симболи имате добивка од 1000 монети, со три симболи 200 монети, а со четири 500 монети.

Scatter: Симболот Scatter го содржи синиот текст кој гласи “Scatter” и најмалку три ја активираат функцијата за слободни вртења. Scatter симболот може да се појави само на тркалата 2, 3, 4 и 5.

Бонус симбол: Симболот за бонус е симбол на кој пишува “Bonus” во темно жолто и најмалку три го активираат дополнителниот бонус круг. Симболот за бонус се појавува само на тркалата 1, 3 и 5.

Бонус опции

Бесплатни вртења: Добијте најмалку три Scatter симболи и ќе заработите осум бесплатни вртења. На секое вртење, од еден до три случајни симболи ќе „полудат“. Плус, можете да ја реактивирате функцијата Слободни вртења и да заработите дополнителни осум бесплатни вртења.

Бонус круг: Дополнителниот бонус круг се активира доколку добиете најмалку три Бонус симболи. Овде ќе можете да ги прилагодите поставките за да го шокирате чудовиштето и да заработите до 25 пати повеќе од вашиот влог.

Double Up: BetSoft редовно ја вклучува функцијата за Коцкање, како дополнителна бонус опција. Овде се нарекува Double Up функција и ќе се појави прозорец каде што можете да одберете петка или глава за да го зголемите дуплирате вашиот влог. Бидете внимателни – ако изгубите, ќе ги загубите вашите добивки од тој круг.

Заклучок за Frankenslot

Monster Frankenslot е уште една позната слот игра на Betsoft, кој доаѓа со сите стандардни бенефиции што би сакале во слот игра – вклучувајќи и неколку бонус опции кои ќе ви дадат поголема шанса да ги зголемите вашите добивки. Но, најпозитивна карактеристика е графиката и аудиото кои ќе ве наежат, но во исто време и ќе ве натераат да се смеете, што не е лесно да се постигне.