Серијата на слот игри Lucky Streak продолжува, а овој пат се појавува во фантастично издание насловено како Lucky Streak X. Целта на оваа верзија е да се зачува препознатливиот изглед, а истовремено да ги изненади корисниците со неочекуван пресврт.

Играј Lucky Streak X бесплатно!

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цел екран притисни “Esc”

Софтвер

Еден од попознатите софтверски казино провајдери, Endorphina се потруди повторно да претстави нешто интересно и несекојдневно. Се разбира тие секогаш обрнуваат внимание на графиката и звукот, па тука може да им дадеме висока оценка.

Симболи во Lucky Streak X

Оваа казино игра делува како класичен слот. Составен е од 3х3 овошни симболи, како и ѕвезди и ѕвончиња, но сепак има да понуди нешто поразлично. Тоа е мултипликаторот кој се зголемува со секое недобитно вртење. Со секој следен спин вашата добивка се зголемува +1 што искрено и не е мала работа. Тоа во превод значи дека доколку имате по ред 20 недобитни вртења, а 21-то вртење е добитно, вашата добивка ќе се помножи со Х21, па затоа и овој слот го нарекуваат како алатка за збогатување.

Најголема вредност имаат симболите означени со 7, а веднаш потоа се ѕвездите. На третото место се ѕвончињата, а веднаш потоа следуваат овошните симболи. Најслаба вредност имаат црешите и сливите.

Lucky Streak X

Заклучок за Lucky Streak X

Класиката и иновативноста кога ќе се комбинираат се добива слотот Lucky Streak X. Располага со доста квалитетна графика, одличен звук, а сето тоа му дава позитивно искуство на играчот. Тука можете да уживате во едноставноста, но исто така и да бидете во игра за голема цифра благодарение на тоа што секој недобитен спин носи следна поголема потенцијална добивка.