Overall
8.5/10
8.5/10
 • Идеја - 8/10
  8/10
 • Графика - 10/10
  10/10
 • Звук - 6/10
  6/10
 • Исплата - 10/10
  10/10
Sending
User Review
7.82/10 (348 votes)

Резиме

Играта доаѓа со едноставен 5-линиски дизајн, но со потенцијал за големи исплати, па затоа е и омилена помеѓу играчите.

Burning Hot е видео слот кој е произведен од EGT софтверот со едноставен дизајн и овошни симболи кои придонесуваат да биде во групата на класични овоши слот игри.

Играј ја Burning Hot бесплатно во Demo верзија од EGT

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1XBet казино.

Burning Hot е модерен слот кој има потенцијал за големи исплати. Дизајнерите на EGT му дадоа атрактивен изглед на овој слот со живописни бои и модерни анимации, па тоа ја прави играта уште позабавна.

Симболи

Burning Hot како што погоре напишавме е класичен овошен слот, но има и некои симболи кои придонесуваат за поголеми добивки.

Најосновни се црешите, лимоните, сливите и портокалите кои гарантираат минимална добивка од 50 до максимална добивка од 500 кредити.

Потоа следуваат ѕвончињата со добивка од 100 до 1000 кредити.

Грозјето и лубеницата имаат еднакви вредности, па доколку ги добиете ќе имате добивка од 200 до 2500 кредити.

И најпосакувани се секако 7-ките кои гарантираат добивка од 50 до 15.000 кредити.

Исто така, имате и Скетери во форма на долар и ѕвезда. Вилетовата ѕвезда ако ви се појави  во 1-та, 3-та и 4-та лента ќе си добиете 500 кредити, додека доларот нуди добивка од 75 до 2500 кредити.

Како и секој слот, така и Burning Hot не е изоставен од Wild симболот кој е во форма на детелинка и се појавува на 2,3 и 4-та лента и ги заменува буквално сите симболи од лентата каде што ќе застане.

Burning Hot

Функции

Burning Hot е слот кој не е изоставен и ништо помалку од другите слотови и во поглед на функциите. Доколку сакате да играте на овој слот достапна ви е функцијата Auto Play. Исто така и Gamble функцијата која нуди дефинитивно огромна возбуда.

Каде да играм Burning Hot

Слотовите на EGT се застапени во повеќе казина. Единственото казино кое е достапно на нашите простори и гарантира брза уплата и исплата е казиното на 1xBet. За почеток вие ќе си добиете 100% бонус до 100 евра, па со оглед на тоа што Burning Hot има високо ниво на исплата, вашата добивка е се поблиску до вас.

Достапна на други јазици: Burning Hot на бугарски јазик на Kazinobonus.bg и Burning Hot на српски јазик на Casinobonus.rs.