Overall
8.5/10
8.5/10
 • Идеја - 10/10
  10/10
 • Графика - 8/10
  8/10
 • Аудио - 8/10
  8/10
 • Бонуси - 8/10
  8/10
Sending
User Review
5.47/10 (3 votes)

Резиме

 • Можност за големи влогови
 • Одлична графика и позадинска музика
 • Нуди слободни вртења

Betsoft во јуни, 2017 година ја објави 3D слот машната со „пукотници“. Оваа игра е позната под името Fire & Steel. Темата на оваа игра потсетува на познатата серија „Игра на тронови“, па дури има и епски смирувачки мелодии во позадина.

Играј ја Fire & Steel бесплатно во Demo верзија од Betsoft

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1xbet казино.

Fire & Steel е составена од 5 линии со можни 20 комбинации. Доаѓа со извонредни визуелни анимации, живописни ликови и можност за слободни вртења. Може да добиете до 10 слободни вртења. Во играта очекувајте и неколку „празни“ вртења, помеѓу вртењата со добивка. Отприлика после 5 празни вртења доаѓа добивка.

Процентот на теоретски добивки изнесува 95.50% и има непрогресивен џекпот од 2.500 парички.

fire steel

Оваа игра не нуди некакви луди добивки, но сепак се солидни. Опцијата за слободни вртења не се активира така лесно, но ја имаа и таа можност. Најмал влог во оваа игра е 0.20$ а максимално што може да ставите е 100$ за едно вртење. Оваа игра е достапна за десктоп и мобилна верзија, како и во казината на Betsoft каде се игра со реални пари.

Како симболи во оваа игра се појавуваат скапоцени камења, мечувачи, штитови, книга, златна чаша и меч.

Играње на Fire & Steel

Во менито за прилагодување, имате опции да бирате со колкави монети ќе играте. Од 0.02 па се до 1 може да се изберат. А во „Bet Line“ мод може да се избира од 1 до 5. Зголемувањето или намалувањето го правите на копчињата +/- со што го менувате влогот.

Fire & Steel

Постои опција „Double up“ со што може да ги изгубите сите ваши добивки, но исто така и може да направите голема добивка ако погодите точна боја. На екранот има поле со форма на прашалник. Тука може да најдете колку добивка носи секоја паричка и нуди помош со други нејаснотии.

Бонуси

Дивини

Тука спаѓаат два симболи, мечувалецот и заштитникот. Мечувалецот ослободува див сибол вертикално, било горе или долу. А заштитникот хоризонтално ги претвора во диви симболи. Од овие две подобра е втората, затоа што нуди поголеми добивки.

Војна на диви слободни вртења

Слободни вртења добивате кога мечувалецот и заштитникот се вкрстат. Ова ви доделува 10 слободни вртења, и местото на нивното вкрстување ќе биде означено со диви симболи. А ова може да се повтори два пати со што ќе добиете 20 слободни вртења.

Fire & Steel

Заклучок за Fire & Steel

Бесплатната верзија на оваа игра не нуди големи добивки, но затоа онаа на Betsoft казината може да ви донеси големи добивки.

Ова е фантастична игра наменета за оние кои сакаат големи влогови на едно вртење. Најдобро нешто што може да добиете е див заштитник, тој симбол носи најголеми добивки.