Кога станува збор за онлајн коцкање сите бараат магична формула и одговор на прашањето „Како да се коцкам“. Во денешно време е достапно и интернет коцкањето. Jасно е дека мора да се запознаете со основните правила и совети за успешно играње на игри на среќа на интернет.

Постојат неколку работи кои задолжително мора да ги знаете и неколку совети кои треба да ги применувате. Потоа одлучете да ги уплатите вашите средства, односно кое казино или место да го изберете.

онлајн коцкање

Онлајн казиното денес е многу лесно, брзо и ефтино да го отворете за разлика од физичкото казино. Поради тоа, сигурно нема да погрешиме ако кажеме дека постојат повеќе од 1000 казина на интернет.

Следете ги нашите упатства и ќе бидете во можност да препознаете кое онлајн казино сака вам само да ви земе парите, а кое е професионално место за коцкање.

Сакаме да напоменеме дека сите онлајн казина и места кои се ставени на сајтот Casinobonus.mk се проверени, сигурни, имаат доверба кај играчите, репутација и голема историја. Исто така лично се тестирани со вистински пари.

Како да го изберете вистинското онлајн казино?

Ова е многу едноставно, доволно е да изберете проверено онлајн казино бидејќи оваа страна е направена само поради тоа, а да ги избегнувате казината кои не ги познавате.

онлајн коцкање

Во случај да вашата одлука да биде да уплатите пари на некое непознато казино, еве неколку совети на кои што мора да посветите посебно внимание:

 • Правила и услови – Задолжително прочитајте ги и запознајте се со овие работи пред да ја креирате вашата сметка и пред да ја направите вашата прва уплата. Во случај овие правила да се комплицирани, нејасни или нереални, голема е шансата за тоа дека казиното е направено само за да ви ги земе парите. Вистинското онлајн казино не сокрива ништо и има доста јасни правила и услови. Вас ве советуваме да се запознаете со правилата на проверените казина.
 • Нереален казино бонус за добредојде – Внимавајте, бидејќи доколку казиното е лажно, овој бонус е невозможно да го повлечете.
 • Комплицирани услови и разни ограничувања за исплата на средствата.
 • Непозната лиценца и непознати казино игри од непознати казино слот провајдери.
 • Лош превод, лоша графика и лоши казино игри
 • Нема доказ за тоа дека казиното е проверно од страна на независни непрофиталбилни агенции кои служат да ги заштита играчите.
 • Користете Гугл пребарување за да се стекнете со знаење и информации за казиното, а тука најчесто ќе најдете коментари од некои корисници за тоа дали се задоволни или не.

Знам на кое онлајн казино сакам да играм – Што сега?

Бидејќи сте го избрале вашето ново место каде што сакате да направите уплата, мора да креирате сметка. Отварањето сметка е доста едноставно и не е ништо повеќе комплицирано од отварање сметка на Facebook.

Многу е важно вашите лични податоци како име и презиме, адреса, е-маил, град и слично да се комплетно точни. Во сите случаеви ќе мора да ја верификувате вашата сметка пред да го направите вашето прво повлекување на средства. Поради оваа причина е многу важно да ги напишете вашите точни информации. Најчесто новите играчи грешат уште на почеток и потоа неможат да си ги добијат средствата.

Казино бонус – Да или Не?

Кога станува збор за бонусот кој го нудат казината, нашата препорака е најпрво да ги прочитате правила и условите и да сфатите што се бара. Ние, вам ви препорачуваме да го превземете бонусот за добредојде, а со тоа вие ќе играте подолго и ќе се забавувате.

онлајн коцкање

Ако се одлучете да не земате бонус на уплатата, немате услови за обрт на средствата. Во превод тоа значи дека ако освоите голема добивка со првата уплата, можете слободно да си ја добиете одма.

Одговорно коцкање

Ако ги познавате своите граници и на коцкањето, односно на онлајн игрите на среќа им пристапете на одговорен начин. Играњето за вистински пари би би можело да биде доста забавно, возбудливо и да се претвори во вистинско уживање. Пред да започнете да играте во онлајн казиното за вистински пари, ни лично ви препорачуваме да прочитате нешто повеќе на темата „Одговорно коцкање“.

Во овој дел се потрудивме да ви издвоиме неколку совети кои сметаме дека се вредни и дека треба да ги почитувате:

 • Бидете дисциплинирани и ако сетите дека губите многу пари, едноставно прекинете и откажете се од играње.
 • Немојте да пробувате да се „вадете“, бидејќи со „вадењето“ генерално се влегува многу во минус и потоа тешко дека ќе излезете на прав пат.
 • Играјте трпеливо или пробајте да ја сменете казино играта.
 • Ако сте направиле исплата, почекајте парите да ви бидат исплатени.
 • Бидете одговорни према себе и према своите најблиски. Играјте одговорно бидејќи коцкањето може да предизвика и зависнот.

Доколку барате проверени онлајн казина, проверени слот машини, совети за уплата и исплата, тоа може да го пронајдете на оваа страница. Ние специјално за вас напишавме рецензии за најдобрите онлајн казина, најдобрите слот машини и секојдневно ја ажурираме бонус листата.

Среќно!