Endorphina е името кое се почесто и почесто се сретнува на интернет просторот. Датира уште од 2012 година и досега бележи многу успешни резултати, a тоа е потврдено со бројни успешни награди.

Седиштето се наоѓа во Чешка, а канцелариите на овој производител на софтвер се наоѓаат во Прага.

Казина со игри од Endorphina

Самиот факт за успешност на Endorphina укажува дека тие се достапни насекаде. Ги има во многу познати онлајн казина, а едно од нив е и казиното на Mozzart.

Конкретно во онлајн казиното на Mozzart можете да најдете 126 достапни слот игри, а исто така доколку одлучите да се регистрирате таму ви следува и бонус во вредност од 400 евра при самата регистрација.

Видови на игри произведени од Endorphina софтвер

Овој производител на софтвер е „сконцентриран“ на производство исклучително на видео слотови. Постојат различни стилови, а многу од нив нудат најразлични бонус опции како бесплатни спинови и многу други можности за добивка.

Endorphina

Темите на слотовите обично се поврзани со многу познати филмови, спорт, како и научни фантастики. Сите тие може да ги пофалиме со одлична графика, како и квалитетен звук.

Најпознати слот игри од Endorphina се:

  • Satoshi’s Secret
  • Origami
  • The Ninja
  • Diamond Vapor
  • Little Panda
  • Luxurylife
  • Sugar Glider

Мобилна поддршка

Производителот на казино игри, Endorphina нуди комплетна поддршка за нивните игри да се играат на смартфони и таблет уреди. Нивните игри ги развиваат со HTML5 технологија, па тоа укажува дека играчите немаат потреба да инсталираат дополнителни и специјални апликации за да можат да ги користат игрите од овој производител.

Заклучок

Генералниот впечаток е одличен. Endorphina вложува максимален напор за нивните игри да бидат конкурентни со останатите производители во секој поглед. Изработуваат софтвер со квалитетна графика и звук, а исто така овозможуваат да биде лесно достапен за крајните корисници.

Благодарение на сите овие причини, слотовите од Endorphina нудат посебно чувство на задоволство.