NETeller е еден од најголемите светски онлајн провајдери на трансакции. Повеќето онлајн казина ја нудат оваа опција за вршење уплати и исплати. Овде ве запознаваме со системот и зошто е добра идеја да имате бесплатна сметка со нив.

Започнете со NETeller

Креирањето сметка на NETeller е бесплатно и брзо.

 1. Одете на NETeller.com
 2. Внесете ги потребните податоци
  1. Притиснете на “Open account” и креирањето е во тек
  2. Потврдете ја вашата кредитна картичка ако сакате да префрлите поголеми износи.
  3. Сега можете да го користите системот за што сакате.
Neteller почетна страна

Алтернатива за банкарски трансфери од 1999 година

Neteller нуди брз и лесен пренос на пари преку интернет и е добра алтернатива за традиционалните начини на плаќање. Со платежните услуги на Neteller, сите светски земји се поврзани и плаќањата се извршуваат многу брзо. Neteller постои од 1999 година и затоа има долго искуство во безбеден и брз трансфер на пари низ целиот свет. Важен е квалитетот, но и квантитетот, милионите корисници, покажуваат дека Neteller е баран и користен за купувања, потрошувачка и бизнис во повеќе од 200 земји.

Добијте бесплатна Net + картичка со пристап до вашите пари

За да започнете со Neteller, едноставно потребно е да креирате бесплатна сметка. Овде можете да депонирате пари, а потоа можете да плаќате, префрлате и да примате пари пари ширум светот – се разбира, под услов Neteller да го има како опција на страната каде сакате да го користите. Но, не очајувајте ако Neteller не е поддржан. Наместо тоа, обезбедете си една од бесплатните Net + картички кои може да се користат секаде, како MasterCard. Откако ќе ја имате картичката, мора да уплатите пари, бидејќи парите мора да бидат однапред уплатени на картичката за да можете да ја користите. Функционира како редовна кредитна картичка, само што со Net + поставувате одредена сума што може да ја потрошите. Како и сите кредитни картички, вашата Net + има чип и PIN што ги внесувате кога извршувате исплата или повлекувате пари.

Брзина, безбедност и едноставност се во фокусот на NETeller

Не е без причина што NETellet ги нарекува своите исплати “брзи, едноставни и безбедни”! Тие гарантираат брзина во однос на вршењето на трансакциите и безбедност на вашите приватни податоци. Затоа Neteller може да се користи за цели каде што е потешко да се користи конвенционален начин на плаќање. Затоа, толку многу луѓе ја користат сметката на Neteller за уплати и исплати на интернет.

Добијте големи бенефиции и пониски трошоци како ВИП

Во Neteller можете да се вклучите во заедницата каде што има тековни кампањи со кои имате можност да добиете пари. Можете исто така да го следите блогот каде се дискутираат најновите услуги и промоции. Тие исто така работат со голема ВИП-програма, каде, на пример, добивате гаранција за вашите пари ако сте изложени на нешто кривично. Во оваа ВИП програма ќе заработувате поени, со кои ќе се зголемат вашите бенефиции и ќе се намалат трошоците. На пример, ќе можете да ја проширите вашата сметка со повеќе валути и директно да пристапите до VIP Чет. Вие континуирано се квалификувате според висината на износот на пари кој ги пренесувате до и од NETeller.

NETeller гарантира за вашите пари

Neteller ја има најновата висока технологија, и тие ве заштитуваат од интернет измами и банкрот. Некои од технологиите што ги користат се BIN/IP контрола, мониторинг на трансакции во реално време, автентикација за безбедност (CV2 / CVV), единечни отпечатоци од прсти и мониторинг на сметката. Ова им овозможува на клиентите 100% гаранција против измама. Милиони луѓе од целиот свет уплаќаат пари на Neteller, кој, поради добрата технологија, се истакнува со висок стандард на безбедност.

Neteller е овластен од Financial Conduct Authority (орган за финансиско управување). Ова значи дека секогаш има пари кога ви се потребни. Neteller може да обезбеди највисока безбедност во секое време. Ова значи, меѓу другото, дека вашите доверливи финансиски информации нема да бидат прикажани кога ќе платите со вашата сметка на Neteller. Секој пат кога сакате да уплатите пари на вашата сметка, ќе биде побарано од вас да внесете нов код за да ја оптимирате вашата интернет-безбедност.

Надоместоци на NETeller

Надоместоците на NETeller се во зависност од методот на депозит. Плаќате меѓу 1,90 и 4,95% за да уплатите пари со VISA или Mastercard, додека пак можете бесплатно да префрлувате пари преку банка. Важно е да се напомене дека трансферите до и од казината се секогаш бесплатни.

 • Ако сакате да подигнете пари од вашата сметка на NETeller, трошоците се 7,50 евра.
 • Уплата и исплата во казина: Бесплатно
 • Уплата на средства: 1.90-4.95% за дебитни картички – бесплатно за банкарски трансфер
 • Исплата на средства: Обично € 7,50 по трансакција.

Историја на Neteller

Со Neteller, трансферот на пари е брз, парите се префрлуваат веднаш, односно во исто време. Компанијата во своето постоење стекнала искуството кое е потребно за да знае што се случува со клиентите и што им е потребно. И тука се клучни зборови брзината и безбедноста. Главната цел е да ги обезбеди најновите технологии, кои велат дека се џекпот за потребите на клиентите.