Overall
8.5/10
8.5/10
 • Идеја - 8/10
  8/10
 • Графика - 8/10
  8/10
 • Аудио - 8/10
  8/10
 • Бонуси - 10/10
  10/10
Sending
User Review
5.93/10 (3 votes)

Резиме

 • Добра графика
 • Нуди слободни вртења и други бонуси
 • Интересна тема

Многу риболовот го сметаат за спорт. Ние во тоа не сме убедени, но риболовот како тема за онлајн слот машина е одлично. Оваа игра е развиена од страна на Betsoft го носи името The Anger и нуди врвна графика и бонус карактеристики.

Играј ја The Angler бесплатно во Demo верзија од Betsoft

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1XBet казино.

The Angler е составена од 5 линии и 3 реда, нуди 20 можни комбинации за добивка. Позадината е во стил на море со контури од планини, а во преден дел се наоѓа риболовецот кој чека со одврзани раце да го улови својот плен.

Симболи со висока вредност се ајкула, црвена риба, желка и зелена риба. А симболи со помала вредност се Ј, Q, K, и А.

The Angler

Див симбол претставува октоподот, тој може да се појави на 2, 3,4 и 5 и ќе ги замени другите со што ќе формираат победничко комбо. Ова не важи за бисери и бонусните симболи.

Бонуси на The Angler

Time To Fish

Овај бонус се активира со тоа што ќе паднат бонусните симболи на некое од полињата со број 1,2 и 3. Ова е добар бонус и шанса за зголемена добивка и слободни вртења.

Слободни вртења

Се активира кога ќе добиете на полињата 1,2 и 3 бисери. Со овај бонус вие ќе добиете слободни вртења, но и дивиот знак ќе замрзне секогаш кога ќе се појави.

Gamble Функција

И оваа игра ја нуди можноста за „Double Up“, односно да ја дуплирате вашата добивка. Вие ќе може да фрлате паричка и да погаѓате од двете можни опции (писмо и глава). Доколку ја погодите вистинската, вашата добивка ќе се дуплира, но во спротивно вие губите се.

Заклучок за The Angler

The Angler е многу забавна игра, има врвна графика и нуди добра забава. Во оваа игра лесно ќе стасате до некоја добра добивка. Дизајнот е одличен, во склад е со позадинската музика. Нуди бесплатни вртења и други бонус функции. Темата на оваа онлајн слот машина е интересна и се издвојува од другите. Овде Betsoft направиле одлична работа.