Amusnet (поранешна EGT) е бугарска компанија кој произведува софтвер за казино игри. Основан е во 2002 година и нивниот фокус е ставен на Европа, Азија и Латинска Америка.

Казина со игри од Amusnet (EGT) софтвер

EGT софтвер како што кажавме е фоксуиран на повеќе континенти, но доколку сакате вие од Македонија да ги играте игрите кои ги нуди овој софтвер може да пристапите само на едно место.

Практично игрите од ЕGT се достапни во казиното на 1xBet. Доколку се одлучите да отворите таму сметка, тогаш за почеток ви следува и бонус до 100 евра, а да бидеме искрени тоа не е мала цифра.

Понуда од EGT софтвер

Веруваме дека вас добро ви се познати игрите од ЕGT бидејќи кај нас во Македонија се доста застапени по локалните обложувалници и казина.

Комплетната понуда на ЕGT е составена од:

Моментално, ЕGT софтвер има огромна понуда за слот игри, а нивната бројка е околу 140. Најпознати слот игри од EGT се:

Egt софтвер

Онлајн игри на маса

Кога велиме игри на маса мислиме на рулетот. ЕGT може да ви понуди европски рулет кој има одлична графика, па затоа многу брзо може да стане ваша омилена игра. Исто така има и електронска варијација на Блек Џек игри, па комплетно може да кажеме дека ова е компанија која ги задоволува нашите потреби.

Видео покер

Видео покерот од EGT може да се јави во три различни варијации и тоа Jacks or Better, Jocker Poker и Deuces Wild.

Специјални игри

Во поглед на специјалните игри на среќа, EGT е сопственик на добро познатото Keno Universe. Исто така оваа игра ви е достапна во 1xBet казино.

Мобилна поддршка

Во 2014 година, оваа компанија започна со развивање на онлајн игри кои ќе бидат достапни на мобилен. Тие засега функционираат одлично, па и затоа EGT софтверот е доста застапен на пазарот, а неговите игри имаат екстра високи оценки.

Историја на EGT

Компанија на EGT е основана во 2002 година во Софија, Бугарија. Тие досега имаат произведено огромен број на казино игри, а на тој начин се носат и со најголемите производители на софтвер од оваа област. Денес оваа компанија располага со бројка од 1200 вработени кои се распоредени во 75 земји, вклучувајќи ја Бугарија, Унгарија, Романија, Македонија итн…