Starlight Princess
Overall
8.8/10
8.8/10
 • Идеја - 8.7/10
  8.7/10
 • Графика - 8.8/10
  8.8/10
 • Аудио - 8.7/10
  8.7/10
 • Бонуси - 9.1/10
  9.1/10
Sending
User Review
1 (1 vote)

Играј Starlight Princess бесплатно!

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цел екран притисни “Esc”