Веб сајтот на Casinobonus.mk е единственото место на кое можете да прочитате многу корисници информации поврзани со игрите на среќа и тоа на македонски јазик.

Тимот кој работи на овој сајт има за задача да ви ги опише казината преку рецензии кои се искрено од голема корист, рецензии за слот апарати, стратегии, бонус вести и занимливости.

Исто така може да се запознаете со правилата за најпознатите казино игри како покер, блек џек, рулет и слично. Освен тоа имаме и корисни информации за тоа како функционираат слот апратите, начини на уплата во онлајн казина и слично.

Доколку сакате да не контактирате тоа може да го направите преку Контакт формата на нашиот сајт.

За крај сакаме да ви напомнеме дека сето тоа го правиме комплетно БЕСПЛАТНО и засекогаш ќе остане така.

Среќно 🙂 🙂 🙂