Gems Bonanza
Overall
9.2/10
9.2/10
 • Идеја - 9/10
  9/10
 • Графика - 9.5/10
  9.5/10
 • Аудио - 9/10
  9/10
 • Бонуси - 9.3/10
  9.3/10
Sending
User Review
1 (1 vote)

Играј Gems Bonanza бесплатно!

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цел екран притисни “Esc”