Секој ден 1000 бесплатни спинови во Mozzart казино

Онлајн казиното на Mozzart ни ја претстави новата понуда кој опфаќа доделување на бесплатни спинови без исполнување на некои посебни услови.

Се што треба е да играте во Mozzart казиното на слотовите од Pragmatic во период од 17 до 03 часот и да чекате да ви се „паднат“ бесплатни спинови.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, можете да се регистрирате ТУКА и исто така да си добиете бонус за добредојде.

Добиените бесплатни спинови може да ги играте на следните игри:

  • 18.02. – 24.02. – Cash Bonanza™
  • 25.02. – 29.02. – Book of Golden Sands

Услови и правила за користење

  • Квалификувани казино игри за оваа промоција се сите слотови од Pragmatic Play
  • Спиновите имаат вредност од 0.20 евра
  • Добитниците се избираат по случаен избор
  • Еден играч може да добие повеќе спинови за време на промотивниот период
  • Бесплатните вртења треба да ги изиграте во наредните 7 дена
  • Понудата е валидна до 01.03.2024 до 03:00 часот
  • Целосните бонус правила можете да ги прочитате на сајтот на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*