Пет дена бесплатни вртења во Bet365

Најдоброто онлајн казино, Bet365, за сите свои нови корисници во категоријата „Games“, нуди бесплатни спинови 5 дена по ред.

Се што треба да направите е:

  • Регистрирајте се ТУКА
  • Направете депозит од минимум 10 евра
  • Завртете за бесплатни спинови

Услови и правила за користење

  • Понудата е наменета за нови корисници во категоријата Games на Bet365
  • Минималниот квалификуван депозит е 10 евра
  • Максималниот број на спинови кој може да го добиете е 20 дневно
  • Понудата важи пет дена по ред откако ќе направите депозит
  • Бесплатните спинови може да ги изиграте на следните игри: Ancient Gods: Pandora’s Creation, Book of Horus, Curse of the Bayou, Magic Forge, Promise of Persia and Wrath of the Deep
  • Добивката од бесплатните спинови може одма да ја повлечите и не треба да исполнувате никакви услови и правила
  • Понудата важи до 31-ви мај

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*