Overall
7.9/10
7.9/10
 • Идеја - 8.4/10
  8.4/10
 • Графика - 8.5/10
  8.5/10
 • Аудио - 7.4/10
  7.4/10
 • Бонуси - 7.1/10
  7.1/10
Sending
User Review
7.15/10 (20 votes)

Играј Dancing Bananas бесплатно во Demo верзија од CT Gaming

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Општо

CT Gamming произведе уште еден слот насловен како Dancing Banana. Во овој слот процентот на RTP е 95.70 и искрено не претставува некоја импресивна бројка.

Располага со 10 исплатни линии и тоа придонесува добивките да бидат доста ретки но високи. Минималниот влог е 1.00 по линија, а минималната вредност на кредит е 0.01. Тоа исто така влијае врз изборот за понеискусни играчи.

Симболи во Dancing Banana

Како симболи со најмала вредност се црешите, сливите, лубениците и лимоните. Потоа следуваат ѕвончињата, а веднаш до нив се портокалите и јаболката. Највисока вредност има симболот 7.

Во улога на скатер имате два симболи и тоа ѕвезда и долар. Ѕвездата се појавува на сите ленти, додека доларот го има на првата, третата и петтата лента.

Бананата ја има улогата на Wild односно џокер, па ги заменува сите симболи освен скетерите.

Бонус

Бонус игри, бонус вртења, бесплатни вртења, прогресивен џек пот се работите кои ги нема во овој слот, па ако сте љубител на такви бонус опции тогаш овој слот не е за вас.

Заклучок

Воопшто не треба да го занемарите овој слот доколку сте љубител на класичниот овошен слот. Овде имате многу знаци, а често се случува на овој слот да има исплата на големи добивки.