Казино во живо

„Казино во живо“ е релативно нов феномен кога станува збор за online казино игрите. Речиси експресно, за многу брзо време, играњето казино игри стана фантастична работа. Играте со вистински партнери, автентично играње карти со други играчи кога ќе седнете пред компјутер. Дали тоа ви звучи чудно? Ние ви даваме објаснување за тоа како функционира „казиното во живо“. Ќе ви покажеме каде да ги најдете најдобрите такви казина на интернет. Исто така, ви ги препорачуваме овие казина, од кои сите имаат верзија „казино во живо“. Можете директно да играте со нив, или пак најпрвин да ги прочитате нашите рецензии.

Казино во живо - Бакарат

Зошто „казино во живо“?

Најголем дел од луѓето играат казино игри бидејќи сакаат да добијат некоја сума на пари. Како и да е, казино игрите имаат и забавна димензија, па зошто да не се комбинираат најдобрите парични добивки со најдобрата забава. Сега кога правиме муабет за реални добивки, вистински пари кои можете да ги освоите. Истите да не ги освоите во што е можно пореално опкружување. Има луѓе на кои вртењето на топчето на рулет масата или дали следното вртење на картата ќе донесе блек-џек не им е возбудливо.

За други, исто така, може да делува малку осаменички да ја гледаат машината како ги врти картите една по една, или пак да го вртат рулет тркалото 25-ти пат по ред. Многумина претпочитаат да ги играат омилените казино игри на компјутер и тоа е сосема разбирливо. Кога седите дома, имате сè што ви е потребно во ваша близина и тоа во пријатна и безбедна средина. Дали не би било оптимално да можете да седите дома и истовремено, во домашен амбиент, да можете многу да заработувате играјќи казино игри?

Сега можете да ја добиете најдобрата комбинација од овие два света. „Казино во живо“ е совршената опција за играње казино игри како рулет и блек-џек, истовремено искусувајќи ја автентичната физичка казино атмосфера со жив дилер, реални играчи и слично. Сето тоа можете да го следите преку вашиот компјутерски монитор, каде што ќе го гледате дилерот на карти. Можеби и ќе си најдете вистински дилер кој ќе ви носи и среќа во играта.

Ова е едно поинакво „казино во живо“

Играте со вистински дилери, кои можете да ги следите на мониторот. Можете да бирате на која маса и со кој дилер сакате да играте. Секогаш кога одберете нова маса, дилерот се гледа преку веб камера со одличен квалитет. Анимираните карти импресивно се разделуваат една од друга и можете да имате поглед одблиску кога дилерот ги дели картите.

Дилерот и игрите можете да ги гледате „во живо“ и директно, без да се грижите дали ве гледаат бидејќи тие не можат да ве видат вас. Не мора да се грижите каква облека носите и дали ви е средена косата и дали ви е истуткана кошулата. Никој не ве гледа. Кога добивате или губите, можете да се радувате или нервирате колку што сакате. Можете да скокате до таван или да расфрлате наоколу, без никој да го гледа или слуша тоа.

Играте со вистински карти/рулет, во зависност од видот на играта. Кога играта ја следите на вашиот компјутер, ќе забележите дека картите се вистински како оние кои, да речеме, се користат за блек-џек. Истото важи и за рулетот, каде и топчето, рулетот и дилерот се вистински. Играта не е само на вашиот монитор, туку се игра и во реалноста. Масите и дилерите стојат во простории кои се изградени како казино и ви нудат трезвена атмосфера на реални маси за играње. Нив директно ги гледате на вашиот монитор преку камера.

Казино во живо - бакарат

Комуникација во казино во живо

Можете да комуницирате со дилерот преку „чет“. Ако имате прашања, облог за добивка или коментар за дилерот, можете директно да си пишувате со нив. Веќе нема потреба да ги одложувате вашите игри кога сте во недоумица. Не треба да чекате вашето прашање да биде процесирано од сервисот за корисници на казиното.

Можете да играте со други играчи на иста маса. На масите за играње можете да играте со други играчи. Со тоа уште повеќе ќе се засили автентичното реално искуство на вистинска казино атмосфера и повремено онаа нервоза на исчекување. Анимираните компјутерски казино игри често можат да станат малку досадни и осаменички, кога вие сте единственото живо суштество кое игра на масата. Во „казиното во живо“, како вас, нормално, има и други вистински, реални играчи. Добивате шанса да победувате реални луѓе со мудри и паметни реакции кои ви носат победа, што ќе признаете, е позабавно од победувањето против компјутер.

Сè се случува во моментот кога тоа го гледате на мониторот. Тоа е тоа, сè е во реално време и во живо, додека оди на мониторот. Возбудата може да биде голема кога го гледате рулет топчето како потскокнува околу тркалото, чекајќи да видите дали ќе се падне на вашиот облог.

Казино во живо - Рулет

„Казиното во живо“ е јасно и директно

Кога играте во живо во казино, правилата и прописите се истите кои важат и кога играте на компјутер. Правилата за блек-џек, рулет и другите игри се истите. Сè е исто, само искуството е она кое се сменува. Од друга страна, токму искуството е значително подобро – според наше видување – кога играте во „во живо“.

Дилери на различни јазици

„Казиното во живо“ е релативно нов феномен, па така дилери кои зборуваат македонски во секое „казино во живо“ веројатно ќе најдете подоцна. Засега, повеќе е правило отколку исклучок сите дилери да зборуваат на англиски јазик. Моментално нема „казино во живо“ кое нуди дилер кој зборува на македонски јазик. Ќе треба да имате основни познавања од англискиот и англиската терминологија за казино игри. Така ќе можете полесно да се снаоѓате во играта и повеќе да уживате во неа.

Во „казиното во живо“ не е само за играта, многу повеќе е за искуството

Онлајн казината нудат многу поголем избор на игри собрани во многу мал простор, кои ти се достапни било кога и било каде, истовремено нудејќи големи бонуси. Како и да е, има момент во кој онлајн казината потфрлаат на крајот. Она што тие недвосмислено го пропуштаат, а кое го имаат вистинските казина е атмосферата.

„Казиното во живо“ е акција која на онлајн казината им нуди шанса на играчите да им понудат малку повеќе од атмосферата. Исто така и расположението кои единствено можат да се искусат во вистинско казино. „Казината во живо“ никогаш нема да бидат исти како вистинскиот казино производ. Но можеби се речиси и подобри од нив на целосно поинаков начин.

„Казиното во живо“ ви ги дава и слободата и умствениот мир во вашето приватна средина, додека ви ги нуди атмосферата и расположението од шареноликиот свет на вистинските казина.

Збогум на правилата за облекување

Понекогаш можеби е забавно да се облечете во покруто, официјално издание, но во најголем дел од времето реткост и задоволство е седењето во удобна секојдневна домашна атмосфера, со нозете кренати на маса, додека се делат картите. Бидејќи никој не може да ве види додека играте на „казино во живо“, нема ни обврзни барања и правила за облекување, кои најчесто ги има во вистинските казина. Како и да е, бидејќи финиот изглед во голема мера ја прави атмосферата околу масата за играње, дилерите сепак се облечени во уредна и фина облека. Така, можете да си замислувате дека сте облечени во најубавиот костум, додека всушност седите дома и играте казино игри, облечени во вашите најудобни пижами.

Долго работно време

Кога е „во живо“, можете да играте помеѓу 8 и 16 часа, бидејќи дилерите се реални луѓе како ние и вие, па и тие треба да спијат. Да, така е, но има некои дилери кои излегуваат ноќе. „Казината во живо“ имаат долго работно време, па сè уште ја имате слободата од онлајн казината да играте кога и каде ќе посакате. Има некои игри на „казина во живо“ кои имаат ограничени отворени часови за играње. Има и игри на „казино во живо“ кои се постојано отворени, што би соодветствувало со удобните пижами.

Пред да започнете со „казино во живо“

Реално нема специфични совети кои важат за „казината во живо“, но генерално, пред да играте со вашите пари, добра идеја е ја знаете играта и правилата во која ќе учествувате. Иако не можат да ве гледаат на „казино во живо“, добро е да додадете малку дополнителна тензија и возбуда во играта. Сепак не можете да им го губите времето прашувајќи што се случува овде и сега. Играта е во живо и ниту играчите, ниту пак дилерите не можат да седат и да чекаат половина час за вашиот следен потег. Оттука, информирајте се што можете и не можете да правите пред да почнете со игра. На тој начин, ги исполнувате сите предуслови за добитна игра која ќе ви донесе и забава и добивка.

Две добри казина каде да играте „казино во живо“

1xbet КАЗИНО

Во казиното на 1xbet можете да играте две различни варијанти на рулетoт и можете да играте и блек-џек и бакарат. На пример, можете да ја играте француската верзија на рулетот. Тоа е варијанта која се смета за најдобра бидејќи тука имате мала, но не безначајна предност во споредба со другите варијанти на рулет.

22BET КАЗИНО

Во казиното на 22bet  можете да играте рулет, блек-џек и бакарат. Игрите се забавни, крупиеата се секогаш насмеани и професиноални. Вреди да се проба.