Overall
8.5/10
8.5/10
 • Идеја - 8.2/10
  8.2/10
 • Графика - 8.6/10
  8.6/10
 • Аудио - 8.4/10
  8.4/10
 • Бонуси - 8.6/10
  8.6/10
Sending
User Review
6.85/10 (4 votes)

Играј Dark Woods бесплатно во Demo верзија од CT Gaming

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Општо

Dark Woods е слот игра која е произлезена од фамилијата на CT Gamming Interactiv. Овој слот ќе ви докаже дека магијата навистина постои и дека на магичен начин преку петте ролни и 30-те исплатни линии вие можете да се збогатите.

Симболи во Dark Woods

Ниту овој слот не е изоставен од Wild симболите кои ја имаат улгоат ана џокер. Доколку во втората, третата или четвратата лента ви се појави еднорог, тогаш тој ги заменува сите симболи освен скетерот. Улогата на скетер ја има Волшебникот и доколку добиете три такви знаци вие веќе сте добитни. Од обичните симболи највисока вредност има самовилата, додека другите симболи сите имаат иста вредност.

Бонус

Бесплатни спинови, високи вредности и слични вакви бонус опции не се достапни во овој слот освен тоа што добивката може да ја дуплирате  или изгубите преку Gamble опцијата.

Заклучок

Имајте на ум дека овој слот нема кој знае каква вредност, па со обичните симболи вие често ќе може да се задоволувате со мали пари. Доколку сте љубителите на ретки, а големи добивки, овој слот не го препорачуваме за вас.