• Избор на игри
 • Бонус
 • Програма за лојалност
 • Поддршка
 • Уплата и исплата
 • Дизајн
 • Сигурност
4.3

Резиме

Paddy Power онлајн казино: Комбинацијата на добриот дизајн, сигурност, поддршка, бонусот и програмата за лојалност ова место го прават да ви пружи едно ретко задоволство во однос на своите конкуренти. Доколку сакате да се стекнете со едно ново искуство во поглед на онлајн казината и да остварите заработка од игрите на среќа, тогаш Paddy Power казино е вистинското место за вас.

Sending
User Review
1 (1 vote)

Paddy Power казино потекнува од Ирска и има долгогодишна традиција, односно прв пат на пазарот е забележано во 1988 година. Тоа е казино кое нуди широк спектар на игри на среќа, вклучувајќи ги слот апаратите, виртелни маси, игри во живо и покер. Се одликува со традиција, сигурност и широка понуда на бонуси и промоции. Со еден збор Paddy Power е казино на кое може да му верувате.

Избор на игри во Paddy Power казино

Ова онлајн казино располага со повеќе од 200 игри. Понудата е составена од спортско обложување, покер и слот апарати. Како најпознати во Paddy Power казино ќе ги издвоиме слот апаратите на Empire, Omaha и Omaha Hi-Lo. Од фамилијата на покерот го препорачуваме Twister покер, додека од игрите во живо како што се блек џек и бакарат неможеме да донесеме одлука за тоа која игра е најдобра.

Paddy Power казино

Софтвер

Софтверот е многу битен сегмент во составот на едно казино, всушност софтверот влијае на оценката што ја има казиното.

11 софтверски компании го составуваат Paddy Power казиното. Како најдобри ќе ги издвоиме Cryptologic, IGT и Playtech.

Бонус и промоции во Paddy Power казино

Paddy Power казино нуди 100% за „добредојде“ бонус до 300 евра. Минималната уплата за добивање на овој бонус е 5 евра. Правилата за повлекување на уплатата и бонусот се јасни. Вие треба да ги изиграте најмалку 20 пати парите добиени како бонус заедно со уплатата и сето тоа во 7 дена, но доколку не ги изиграте во дадениот рок, парите се губат.

Не е задолжително дека треба одма да го земете овој бонус веднаш штом ќе отворите сметка на Paddy Power, туку може во наредните 30 дена да си го побарате вие кога што сакате.

Ако направите уплата преку Skrill или Neteller, вие не сте квалификувани за бонус.

Програма за лојалност

Секој пат кога ќе играте со вашата готовина заработувате Power Points. Овие поени може да ги конвертирате во готовоина, па така колку повеќе заработувате поени, толку повеќе готивина ќе имате на вашето салдо. Истите може да ги користете во форма на готовина или да купите производи од вип продавницата.

Вип Шема

Вип шемата во Paddy Power казино работи на следниот начин. Се почнува од Power 1, а највисокото ниво е Power Max.

Секое ниво има минимален број на поени што мора да го заработите во претходниот месец. Секој месец го одржувате вашиот статус, а потоа добивате посебна награда или бонус, а тоа зависи од вашиот избор. Со секое ниво, овие награди се зголемуваат. На пример имате две опции за награда, 5 евра готовина или 10 евра бонус, односно секогаш бонусот има поголема вредност за разлика од готовина. Во превод тоа значи дека ако сакате да го исплатите бонусот, треба да заработите одреден број на дополнителни бодови во Paddy Power казино.

Уплата на средства

 • Bank Wire-време на процесирање: 1-3 работни дена; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • Cheque- време на процесирање: 1-3 работни дена; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • EntroPay-време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 5 фунти
 • Credit Card-време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • Debit Card-време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • PayPal– време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 5 фунти
 • Neteller-време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • PaySafeCard-време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 1 фунта
 • Skrill-време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 5 фунти
 • Ukash-време на процесирање: веднаш; минимален износ на уплата: 1 фунта

Исплата на средства

 • Bank Wire-време на процесирање: 1-3 работни дена; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • Credit Card-време на процесирање: 1-7 работни дена; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • Debit Card-време на процесирање: 1-7 работни дена; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • Neteller-време на процесирање: 1-7 работни дена; минимален износ на уплата: 10 фунти
 • Skrill-време на процесирање: 1-7 работни дена; минимален износ на уплата: 250 фунти
 • PayPal-време на процесирање: 1-7 работни дена; минимален износ на уплата: 10 фунти

Мобилна верзија на Paddy Power казино

Како сите поголеми онлајн казина така и Paddy Power го следи трендот во поглед на технологијата. Paddy Power казино нуди можност за пристап од било кој оперативен систем без да се изгуби на квалитетот или да се намали понудата на игрите. Во превод тоа значи дека вие може да уживате во вашите  омилени игри без разлика од каде пристапувате, било компјутер, таблет или смартфон.

Корисничка поддршка

Доколку се соочувате со непријатности предизвикани од сајтот на Paddy Power казино на располагање ви стои 24/7 часовна поддршка од страна на љубезните оператори на казиното. Во прилог начините како да се дојде до контакт со нив.

Емаил:[email protected]
Телефонски број+44 800 028 2497
Twitterhttps://twitter.com/paddypower
Facebookhttps://www.facebook.com/paddypower

Заклучок за Paddy Power казино

Paddy power казино нуди исклучително добра програма во поглед на игрите на среќа. Богато е со многу игри и разни бонуси, а со тоа вам ви пружи едно ново возбудливо искуство. Како недостаток ќе го наведеме територијалното ограничување, односно дека до Paddy Power неможе да пристапите од одредени земји во светот, а тоа значи дека многу играчи неможат да ја почувствуваат возбудата што ја нуди ова онлајн казино.