Overall
8.5/10
8.5/10
 • Идеја - 8.6/10
  8.6/10
 • Графика - 8.5/10
  8.5/10
 • Аудио - 8.5/10
  8.5/10
 • Бонуси - 8.5/10
  8.5/10
Sending
User Review
7.13/10 (21 votes)

Играј Banana Party бесплатно во Demo верзија од CT Gaming

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Општо

Во овој текст накратко ќе ви објаснеме за слот играта Banana party. Станува збор за слот прозиведен од CT Gamming кој има 96.35% RTP што навистина не е за потценување.

Раполага со 5 ролни и 25 исплатни линии. Со самото вртење, вие добивате посебно чувство на задолство, па веруваме дека ќе сакате да се задржете што повеќе на овој слот.

Симболи во Banana Party

Oвој слот спаѓа во групата на комбинирани овошни слотови. Како основни симболи ги има црешите, сливите, лубениците и јаболката, додека најјак симбол е 7.

Улогата на скетер ја има диско топката која доколку ја добиете на петте ролни добивате 125 евра за минимален влог.

Исто како и во другите познати слотови, имате и Wild односно џокер симбол, а тоа е во овој случај симболот на банана кој може да се јави во втора, трета и четврта лента и ги заменува сите симболи освен скетерот.

Заклучок

Со оглед на тоа што постојат безброј игри на оваа тема, искрено Banana party не се пронајдува многу помеѓу конкуренцијата. Нема што да понуди посебно, но сепак вреди да се испроба, бидејќи можеби токму вие ќе бидете среќникот за голема добивка.