Среда е ден за „Cash Splash“ во 22Bet

Онлајн казиното на 22Bet важи за едно од подобрите казина на интернет просторот, а тоа е поради широкиот спектар на игри и фантастичните бонус понуди кои се наменети за нови и постоечки корисници.

Овој пат ќе ви ја претставиме понудата која е наречена Cash Splash. Станува збор за понуда наменета за постоечки корисници кои веќе имаат сметка во 22Bet. Доколку се уште немате, може да отворите ТУКА.

Секој играч кој ќе направи депозит во среда, му следува бонус од 50% до најмногу 13.200 денари кој може да го искористи во казиното на 22Bet.

Услови и правила за користење

  • Понудата е наменета само за постоечки корисници
  • Вредноста на бонусот е 50% до најмногу 13.200 денари
  • Минималниот квалификуван депозит е 300 денари
  • Понудата важи само во среда од 00:00 до 23:50 часот
  • Пред да го повлечете бонусот мора да направите обрт од 40 пати
  • Условите на бонусот мора да ги исполните во наредните седум дена
  • Целосните бонус правила и услови може да ги прочитате на сајтот на 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*