Overall
8.8/10
8.8/10
 • Идеја - 8/10
  8/10
 • Графика - 10/10
  10/10
 • Звук - 7/10
  7/10
 • Исплата - 10/10
  10/10
Sending
User Review
7.64/10 (197 votes)

Резиме

Благодарение на златните ѕвездички овој слот може да ви донесе вртоглава сума на пари, па затоа е и една од омилените игри помеѓу играчите.

Extra Stars е уште една позната слот игра на нашите простори. Произведена е од EGT и има висока оценка поради тоа што им пружи задоволство на играчите.

Играј ја Extra Stars бесплатно во Demo верзија од EGT

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1XBet казино.

Општо

Extra Stars e слот игра која има одлична графика и нуди 10 линии за исплата. Исто така комбинациите на овошје и ѕвезди можат да ви донесат вртоглави суми на пари.

Симболи на Еxtra Stars

Слотот на Extra Stars е составен од овошни симболи, ѕвезди и 7-ки. Овошните симболи содржат, цреши, лимони, портокали, лубеници, банани, грозје и сливи. За 1 кредит црешите и лимоните имаат иста вредност, па доколку ги погодите ќе си добиете максимум 100 кредити, додека портокалите и сливите нудат максимална исплата до 150 кредити.

Потоа следуваат грозјето и лубениците, односно за 1 кредит вашата исплата може да достигне и до 200 кредити.

Нешто повисока вредност имаат бананите, па за 1 кредит максималната исплата е 500 кредити.

Највисока вредност има 7-ката, па со 5 седумки, вашата добивка за 1 кредит ќе биде 1000 кредити.

Extra Stars игра со овошје

Што се однесува до скетерите, на оваа игра не се достапни, но затоа е тука посакуваната златна ѕвездичка која ви нуди бесплатно вртење, а освен тоа ги заменува сите симболи во колоната каде што сте ја добиле.

Доколку повторно ви падне ѕвезда, практично добивате две колони со Wild функција. Ѕвездата е достапна во 2,3 и 4-та колона, па доколку добиете во трите колони очекувајте навистина голема добивка.

Функции на Extra Stars

Auto Play фунцкијата е достапна и на овој слот, но тука е и Gamble функцијата која ви дава можност да ја се коцкате со добивката, односно бирате црно-црвено и добивате двојно или ништо.

Каде да играм Extra Stars?

Како што знаете, Extra Stars ја има во сите обложувалници на познатите слот апарати, но исто така е и достапна онлајн, па вие може да играте од вашата удобна фотеља или кревет, а на тој начин да го зголемите чувството на задоволство.

Доколку сакате да играте од дома, треба да се регистрирате во казиното на 1xBet и за почеток да си добиете 100% бонус до 100 евра.

Достапна на други јазици: Extra Stars на бугарски јазик на Kazinobonus.bg и Extra Stars на српски јазик на Casinobonus.rs.