Overall
6.3/10
6.3/10
 • Идеја - 10/10
  10/10
 • Графика - 7/10
  7/10
 • Аудио - 6/10
  6/10
 • Бонус - 2/10
  2/10
Sending
User Review
7.57/10 (190 votes)

Резиме

Sizzing Hot е наједноставната слот игра која може да се најде во онлајн казината. Без бонуси и без добра графика не можевме да дадеме повисока оцена.

Sizzling Hot e слот игра која е создадена од софтверот Novomatic и која е исклучително популарна помеѓу играчите на онлајн казината.

Играј ја Sizzling Hot бесплатно во Demo верзија

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Оваа слот игра може да ја играте во Bet365 онлајн казино.

Идеја

Sizzling hot слот играта е замислена како „ретро“ верзија на овој тип игри и има за задача да ја разбуди носталгијата посебно кај постарите љубители на казино игрите. Можеме слободно да кажеме дека Novomatic во таа намера успеа бидејќи играчите искажаа задоволство додека играат. Станува збор за класична слот игра со пет колони и три реда и се на се пет линии кои даваат добивка. Играта е навистина едноставна и освен овошните симболи се појавуваат ѕвезди и седумки. Ѕвездата има улога на скетер симбол и во комбинација со адекватните симболи може да ви донесе од 10 до 50 пати повеќе добивка за разлика од влогот. Доколку добиете седумки вие можете да добиете 1000 пати повеќе од влогот.

Графика

Графиката, но и комплет играта е исклучително едноставна. Нема претерани детали и се е направено да се реализира идејата на „ретро“ игра. Креаторите на овој слот можеби делуваат дека не се потрудиле околу дизајнот, но со тоа нема да дојде до израз носталгичната нота.

Sizzling Hot – Графички интерфејс

Аудио

Овој слот го карактеризираат типични звуци за овој вид на казино игри. Ништо не е подобрувано или дотерувано. Се е навистина онака како што треба да биде за една ваква игра. Не постои позадински звук кој ќе го следи играчот, туку само звуци при вртењето на слотот.

Бонус

Оваа слот игра нема ама буквално никакви бонуси. Нема дури ни бесплатни спинови. Ништо. Нула.

Заклучок за Sizzling Hot

Недостатокот на бонусот во овој слот знае да ги спрече многу играчи при изборот на игра, но се разбира доколку сте љубители на ретро игрите, тогаш Sizzling Hot е дефинитивно вистинскиот избор за вас.