Кога ќе се спомени Play’n GO може да утврдиме дека станува збор за една од најстарите софтверски компании со најголемо искуство. Препознатливи се по нивните едноставни и забавни слот машини.

Play’n GO е специјалист во класичните слот игри и има голем асортиман на игри кои лесно се вклопуваат во онлајн казината. Игрите воглавно се наменети за почетници, а може да се каже дека лесно остануваат во сеќавање кај сите корисници. Play’n GO е флексибилен во поглед на игрите, без разлика дали станува збор за казино, рулет или слот машини.

Тука во оваа статија ќе објасниме подетално за она што Play’n GO го нуди и зошто воопшто ова компанија поседува толку висок ранг меѓу конкурентите.

Казина со игри од Play`n GO

Компанијата нуди широк спектар на игри ширум Европа. Со игрите на Play’n GO може да се сретнете во многу онлајн казина како што е Unibet казино, 10bet и др. Вашиот избор зависи секако од провајдерот кој вие ќе го одберете. Како и да е игрите на Play`n GO лесно ќе ги препознаете по нивниот едноставен стил.

Доколку би ни дозволиле да ве посоветуваме, ние ќе ви кажеме да одберете едно од овие казина:

Понуда на Play’n GO

Некои велат дека игрите произведени од страна на Play’n GO се малку монотони и едноставни. Треба да имаме во предвид дека нивните игри се насочени кон почетници и традиционални играчи кои сакаат класичен модел на слот машина без многу иновации. Play’n GO има свои корени засадени во традиијата и се грижи многу за тоа. Всушност тоа е нивната препознатливост во однос на другите компании. Сепак, асортиманот е богат со различни понуди на игри и како најпознати може да ги издвоиме Gunslinger, Gumball 3000 и Aztec Idols.
Карактеристичната Aztec Idols е пософистицирана и дефинитивно има завземено висока позиција. Идејата за да се создаде оваа игра е да се задоволат основните барања за казино играчите кои точно знаат што сакаат.

Една од најпопуларните игри од Play’n GO е забавната и познатата Gunslinger Slot Machine. Може да биде омилена слот машина, бидејќи се одликува со неверојатни бонуси и голем џек пот. Кога станува збор за
Wild Game Slot Gumball 3000, таа знае адреналинот да ви го крене на многу високо ниво. Може и да ви пружи едно навистина неверојатно уживање. 
Play’n GO не открива иновации, туку преку својата стручност се обидува да ја одржи класиката и квалитетот во поглед на слот машините.

Play’n GO Super Flip

Мобилна поддршка

Без никаков проблем, можете да стигните до вашите омилени игри од Play’n GO преку вашиот смартфон или таблет. Производителот на овој софтвер се фокусира на платформи за мобилни и таблети. Во превод значи брз и лесен пристап на вас корисниците до игрите, без разлика дали станува збор за iOS или Android.

Историјата на Play’n GO

Play’n GO е основана во Шведска од страна на клучните мајстори за дигитализација на игрите. Пред 16 години, тие го создадоа првото решение за интернет игри. Големото искуство и професионалност кој ги поседува компанијата се повеќе им дава храброст во одлучните решенија за да ги избегнуват грешките при донесување на одлуки. Тие веруваат во својот квалитет, па така и знаат како со класиката да не излезат од мода. Play’n GO има висока контрола над буџетот и се придржува кон одредени правила, односно тоа значи дека е конкурентна на пазарот и цврсто гази кон врвот.
Играј на 10bet казино