Многу играчи на слот машините се во потрага за слот трикови. Во оваа статија може да ги најдете најдобрите трикови, како и кои од нив се вистинити а кои митови. Тука може да прочитате како до добивка на казино.  Прочитај ТУКА за стратегии во казино!

Триковите за слот машините често се без реална основа. Проблемот е во тоа што многу од ова прават бизнис. Па така измислуваат трикови кои и не се баш корисни, нив ги интересира само начинот како да заработат повеќе.

Важна напомена: Ако одлучите да играте на слот апарати, тоа правете го во обложувалница која има сертификати за работа. Таму слот апаратите се реални, па така и добивката е поверојатна. Добар избор би било и онлајн кладилница, со добра репутација.

Биди внимателен кога се во прашање слот триковите и советите

Ако сте во потрага на начин да ги надмудрите слот машините, имајте на ум дека се она што ќе го најдете не мора да биде вистина. Можеби тој што ги пишува и се занимава со трикови и сам да верува во нив, но тоа не значи дека 100% е во право. А секако ги има и оние кои тоа им е бизнис и во интерес да прават илузија за слот машините.

Како до добивка на казино

Како до добивка на казино?

Важно е да направите разлика од корисните и од оние „деструктивни“ совети и трикови. Следните совети ќе ви помогнат да ја зголемите приликата за добивка. Исто така да ја подобрите и стратегија како и пристапот, а тоа директно ќе влијае врз добивката. Некои корисни трикови и совети:

  • Играј за забава, но притоа и не е така лошо да се оствари и профит
  • Онлајн наспроти офлајн слот машини
  • Побарајте која кладилница нуди добри бонуси
  • Користење на обратни линии
  • Придржувајте се до буџетот
  • Не дозволувајте да бидете излажани

Играј за забава

Секако на сите ни е познато дека слот машините се игра на среќа. Во ред е да играте за забава и од хоби, но сепак да размислувате за профит и не е така лошо. Ако играте за забава не значи дека треба парите да ги трошите без никакво размислување. Но внимавајте доколку тие престанат да претставуваат забава за вас, време е да направите пауза.

Онлајн наспроти офлајн слот машини

Сега онлајн кладењето е многу популарно и е развиена оваа индустрија. Предноста на онлајн слот машините е тоа што опсегот на кладилници и игри кои се нудат е многу голем. Па така ќе може да најдете она што ви „лежи“ за играње.

Некои предности на онлајн слотовите се очигледни. Онлајн кладилниците се достапни 24/7, не мора некого да чекате да заврши, па вие да почнете со играње. Може да играте повеќе игри истовремено. Исто така можете да играте од удобноста на вашиот дом. Уште една предност на оналјн казината е во тоа што процентот на исплата е законски регулиран. Па затоа е поголем од процентот кој го даваат сопствениците на традиционалните казина. Онлајн казината имаат и поголем промет од локалните казина, па така даваат и поголем процент за успех на играчите.

Побарајте која кладилница нуди добри бонуси

Онлајн казината нудат 100% бонус на првата уплата на средства. Па така ако уплатите 30 €, тие износот за играње ќе ви го дуплираат. Секое казино нуди различни бонуси и промоции. На вас оснанува да одлучите кој бонус најмногу ви одговара и кои услови се најприфатливи за вас.

Користење на обратни линии

Ова е еден трик кој можеби ќе ви звучи доста чудно, но „завршува“ работа. Користете што помалку исплатувачки линии на слот машината. Тоа лесно се подесува на повеќето слот машини. Треба само да го смалите бројот на „payline“.  Со тоа вие ја оптимизирате машината за „scatter symbol“, а тие како што знаеме се клучот за успешно коцкање на слот машина. Ова важи за оние слот апарати кои имаат „scatter“, за останатите смалете ги влоговите за сите обратни линии. Така ќе ја зголемите шансата за добра добивка.

Придржувајте се до буџетот

Пред да почнете со играње, важно е да го одредите со колкав буџет и колку време ќе одвоите за слот апаратот. И мора да се придржувате до тоа, без разлика дали добро или лошо ви оди. Никогаш не пробувајте да го вратите изгубеното, и да го умножите профитот. Доколку забележите дека не ви оди добро, време е да направите пауза.

Не дозволувајте да бидете излажани

Уште еднаш ќе напоменеме – не плаќајте никакви трикови, типови, совети или pdf туторијалли. Сите тие програми за измама на слот машините се измислица и не се реални. Па дури и да се реални вие со тоа правите кривично дело, па така коцкањето преминува на едно друго ниво, од она правилното. Со коцкање вие може да се забавување, да си ја пробате среќата и притоа да направите некоја извонредна добивка. За профитабилно коцкање вие треба да ја подобрете стратегијата и пристапот, а не да купите некој лажен софтвер. Доколку постоеа такви софтвери за измама на слот машините, никој немаше да ги продава, ќе направеше профит со играње. И имајте на ум, секогаш играјте одогворно.