Overall
8.8/10
8.8/10
 • Идеја - 7/10
  7/10
 • Графика - 9/10
  9/10
 • Звук - 9/10
  9/10
 • Бонус - 10/10
  10/10
Sending
User Review
7.92/10 (6 votes)

Резиме

Chilli Gold 2 е малку поразлична игра во поглед на дизајнот, а што се однесува до стекнување добивка, нашето тврдење е дека поседува голем процент на исплата.

Ако до сега сте биле во дилема во поглед на изборот на слот машина, ние ви го препорачуваме слотот Chilli Gold 2. Овој слот може да ни понуди неверојатно искуство со своите бонус карактеристики.

Играј ја Chilli Gold 2 бесплатно во Demo верзија

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на Unibet казино.

Chilli gold 2

Идеја

Идејата за овој слот е продолжеток на Chili Gold. Таа верзија е малку поскромна во однос на Chili Gold 2.  Шансите за добивка ви се дуплирани, а квалитетот е подобрен.

Графика

Графиката во однос на своите конкуренти е далеку подобра. Располага со ресурси од висок квалитет кои се модерни во ова време.

Звук

Што се однесува до звукот може да кажеме дека максимално е вклопен во играта. Звуците на мексиканската традиционална музика, ни допуштаат едно големо задоволство додека ја играме оваа игра.

Каде да ја најдете?

Оваа играа може да ја играте на 1xbet. Доколку немате сметка таму, може веднаш да си отворете тука и да си добиете бонус во вредност од 100% на вашата прва уплата. Кога ќе го отворите сајтот на 1xbet, во категоријата игри ќе ја најдете Chili Gold 2, па така ќе имате можност да почувствувате вистинска возбуда.

Симболи во Chilli gold 2

Chili Gold 2 е составен од стандардните 9, 10, J, Q, K и A, потоа знакот на црвен чили и златен чили. Како симболи со повисока вредност се мексиканецот, папагалот, гитарата и тропалките.

Златниот чили има значење како вилд и како бонус симбол, а се појавува само во 3,4 и 5 лента.

Бонус опции на Chili Gold 2

 • 6 чили – 3 бесплатни вртења
 • 7 чили – 6 бесплатни вртења
 • 8 чили – 9 бесплатни вртења
 • 9 чили – 12 бесплатнивртења
 • 10 чили – 15 бесплатни вртења
 • 11 чили – 18 бесплатни вртења
 • 12 чили – 21 бесплатно вртење
chili3

Џек пот

Џек потот на оваа игра се активира случајно, но шансите за него се поголеми доколку играте на повисок влог. Ако се најдете во таа џек пот ситуација, пукајте ги бродовите додека не ги пронајдете трите симболи, а тие  ќе ви ја одредат наградата која ја добивате. Симболите се Mini, Minor и Major.

Функција Gamble

Доколку добивката ви е мала или не сте задоволни, со оваа функција, односно со притискање на копчето Gamble и погодокот на црно црвено, имате можност да ја дуплирате својата добивка, односно во спортивно да ја доведете до 0.

Заклучок за Chilli Gold 2

Продолжетокот на мексиканската приказна во комбинација со добар квалитет и традиционална музика, со своите 20 лини и бонус симболите, кој ги има овој слот, ви нудат екстра можност за огромна добивка.

Уживајте со Chilli Gold 2!