1000 бесплатни спинови секој ден во казиното на Mozzart!

Казиното на Mozzart многу често ни нуди најразлични промоции и бонуси како за новите, така и за постоечките корисници.

Овој пат тие нудат 1000 бесплатни спинови секој ден, поточно на 50 играчи по 20 бесплатни вртења.

Се што треба да направите е да играте на слотот Sugar Rush во временски период од 17:00 часот до 03:00 часот.

Добитниците се извлекуваат по случаен избор и бесплатните наградни спинови се активираат автоматски.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

Услови и правила за користење

  • За оваа промоција се квалификувани сите играчи на слотот Sugar Rush кои ќе играат во период од 17:00 часот до 03:00 часот
  • Понудата важи до 07.04.2024 година
  • Бесплатните спинови се валидни 7 дена откако ќе се доделат
  • Вредноста на бесплатните спинови е 0.20 ЕУР
  • Бесплатните спинови се активраат автоматски на вашата сметка
  • Целосните правила може да ги прочитате на сајтот на казиното на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*