Overall
6.5/10
6.5/10
 • Добивка - 4/10
  4/10
 • Интерактивност - 8/10
  8/10
 • Графика - 6/10
  6/10
 • Мелодија - 8/10
  8/10
Sending
User Review
8.49/10 (12 votes)

Резиме

Функционална онлајн слот машина. Со добра графика и мелодија, исполнета со доста бои. Минимален влог при вртење е 0.25 евра и максимална добивка од 25.000 евра.

Copy Cats претставува апликација каде може да играте онлајн на слот машини. Оваа апликација од корисниците ја нема добиено највисока оцена, но сепак доволно е добра, за да биде игрива и функционална. Просечна оцена на оваа апликација, за слот машини е 2 од можни 5. Доколку сте љубител на игри исполнети со многу бои и интеракции оваа игра сигурно ќе ви се допадне.

Играј ја Copy Cats бесплатно во Demo верзија од NetEnt

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на Unibet казино.

Колоритна графика и џез позадинска мелодија

Кога ќе ја отворите оваа слот машина она што ќе ви го привлече вниманието е шареноликоста со која е исполнета. Исполнета е со шарени мачки, а покажувачот е во форма на глушец. Оваа слот машина ви овозможува да се чувствувате удобно. Тука е додадена и џез музика која е во склад со темните полиња, каде може да земете и бесплатни вртења.

Добри карактеристики на Copy Cats слот машината

На оваа слот машина ви следуваат 10 слободни вртења, но и доста бонус рунди. Добра карактеристика е фактот дека ако добиете во линијата еден симбол во форма на мачка, останатите ќе се претворат во форма на добиениот симбол. Значи доколу имате цел екран со мачки, вашата добивка ќе биде многу голема. А најдобар симбол кој може да го добиете е златна мачка или уште наречен див симбол. Тоа е и најголемата добивка која може да ја остварите. Цел екран исполнет со златни мачки е многу ретко, но затоа доста често и лесно се добиваат до 10 исти симболи.

Copy Cats wild bonus

Највисока добивка на оваа слот машина

Технички на Copy Cats слот машината може да добиете дури до 200 пати повеќе од вашиот влог. Но ретко и доста тешко се добива повеќе од 20 пати од тоа што сте вложиле. Тоа не е лошо, но сепак малку заостанува зад веќе докажаните слот машини од истата компанија. Кои нудат за нијанса повисоки добивки. Највисока можна добивка на оваа слот машна е 25.000 евра. Секако тука е ограничен и минималниот влог, како и максималниот. Минимален влог изнесува 0.25 евра, а максимален е 125 евра на едно вртење.

copycats

Заклучок за Copy Cats слот машината

Играта како таква е доста игрива, интеракција со корисникот е добра. Но сепак екранот е исполнет со премногу шарени мачки и е доста колоритен.  Исто така функционален е и секој дел од апликацијата. Графиката е добра и на малите екрани на смарт телефоните. Како недостаток може да се смета фактот дека добивката начесто е до 20 пати, од тоа што е вложено.