Overall
8/10
8/10
 • Идеја - 10/10
  10/10
 • Графика - 10/10
  10/10
 • Аудио - 8/10
  8/10
 • Бонуси - 4/10
  4/10
Sending
User Review
7.3/10 (2 votes)

Резиме

 • Одлична графика
 • Нуди само еден бонус
 • Интерактивна и интересна за играње

Magic Shoppe е 3Д онлајн слот машина развиена од Betsoft. Има 25 комбинации и 5 линии и плаќа голем непрогресивен џекпот од 513,000 коини. А симбол на кој може да се добие максимум е дивиот симбол и со максимална уплата, може да добиете 12,000 коини.

Играј ја Magic Shoppe бесплатно во Demo верзија од Betsoft

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1XBet казино.

Magic Shoppe нуди многу добра графика и има добри карактеристики кои нема да ги остави играчите рамнодушни.

Просечен процент на добивки е 96,4% што го прави одличен за играње, а и шансите за добивка ви се многу големи. Оваа слот машина има и многу аркадна и интересна тема.

Magic Shopee

Добитни симболи се магични кутии, карти од 10 до А, ножеви, черепи, сребрени монети и шапка на волшебник. Исто така во бонус може да најдете разни можности.

Играње

Позадинската музика е помалку застрашувачка, но одговара на темата на оваа слот машина. Во однос на можностите за играње во оваа игра може да се игра со парички од 0,02 до 1. Исто така има и „Max Bet “ опција која дозволува дуплирање на добивката, каде шансите за тоа ви се 50/50, по што може да избирате писмо или глава.

За подетални информации и доколку имате некаков проблем, во слот играта во еден од аглите има симбол во форма на „?“ каде по кликнувањето ќе добиете информации.

Бонуси

Див симбол

Доколку ви падни овај симбол, тој ќе ги замени сите останати со диви симболи освен магичното стапче, магичната кутија и магичните снопови.

Слободни вртења

Оваа онлајн слот машина нуди само еден бонус, а тоа е бонусот на слободни вртења. Вие го добивате бонусот кога 3 или повеќе симболи од сончевите или месечевите кутии ќе ви паднат. Слободните се доделуваат на следениот начин:

 • 3x Сончеви кутии, вие добивате 3 слободни вртења
 • 4х Сончеви кутии, вие добивате 6 слободни вртења
 • 5х Сончеви кутии, вие добивате 12 слободни вртења

На истиот принцип се доделуваат и слободните вртења добиени со Месечеви кутии.

Заклучок за Magic Shoppe

Оваа игра која е развиена од Betsoft може да биде одлична за добивка. Оваа е игра каде се цени вашиот влог и имате големи шанси да направите добар профит. Но сепак мора да напоменеме дека претпазливоста нема да ви биде на одмет.