Влезете во шарениот свет  на Dia De Los Muertos 2. Сега повторно ќе бидете опкружени со симболи кои го означуваат денот на мртвите.

Играј Dia De Los Muertos 2 бесплатно!

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Overall
4.2/10
4.2/10
 • Идеја - 4.3/10
  4.3/10
 • Графика - 4.6/10
  4.6/10
 • Звук - 4/10
  4/10
 • Исплата - 4/10
  4/10
Sending
User Review
1 (1 vote)

Summary

Слотот Dia De Los Muertos 2 се враќа како слот кој е составен од шест ленти и пет збогатени со Scatter симболи.

Општо за Dia De Los Muertos 2

Овој слот е со малку поразлична тематика. Ние обично сме навикнати на казино игри кои нудат свежина, но овој пат имаме малку поразлично искуство. Станува збор за слот кој и не е баш како класичните овошни кои се исполнети со пријатна атмосфера, туку напротив самите знаци се релативно страшни, но тоа придонесува нивото на возбуда да се крене на повисоко ниво.

Софтвер

 Слотот Dia De Los Muertos 2 е во сопственост на провајдерот Endorphina. Тие се креатори на досега многу познати слот игри и многу популарни, па затоа во квалитетот и воопшто не се сомневаме.

Со самото креирање на овој слот веруваме дека ќе придонесат за да се сетите на сите кои не се повеќе тука.

Симболи

Овој пат, слотот Dia De Los Muertos 2 се враќа како слот кој е составен од шест ленти и пет збогатени со Scatter симболи.

Во новата верзија добивка може да остварите така што ќе добиете 8 или повеќе симболи било каде на лентите. Исто така, добивањето на Catrina бонус симболите ќе резултира со 15 бесплатни спинови и дополнителен множител од х2 до х500. Тој се активира на крајот на циклусот од бесплатните вртења и добивката автоматски ви се кредитира на вашата сметка.

За време на бесплатните вртења, доколку добиете 3 или повеќе бонус симболи ви се додаваат уште 5 бесплатни спинови, па со тоа по автоматизам ви се зголемува и шансата за голема добивка.

Dia De Los Muertos 2
Симболи во Dia De Los Muertos 2

Заклучок

Комбинацијата на шарени бои и малку хорор приказната ќе ве внесат во еден поинаков и возбудлив свет и дефинитивно ќе се стекнете со искуство кое досега не сте го искусиле.

Можете да се носите со овој „притисок“? Ако вашиот одговор е да, тогаш испробајте го овој слот и уживајте во магијата која знае да ја понудата.