Секоја среда до 100 бесплатни спинови во 20Bet

Онлајн казиното на 20Bet може да кажеме дека располага со одличен дел каде што се претставени промоциите и понудите.

Овој пат ние ќе ви ја преставиме понудата каде што се нудат бесплатни вртења секоја среда.

Доколку се уште немате сметка во 20Bet, можете да креирате ТУКА

Се што треба да направите е депозит од минимално 20 евра во среда од 00:00 до 23:59.

Услови и правила за користење

  • Бонусот е активен после вториот успешен депозит
  • Уплатата мора да се направи во среда и може да се искористи еднаш неделно
  • Бесплатните спинови се доделуваат во зависност од вашиот депозит
    • 20 евра – 20 бесплатни спинови
    • 50 евра – 50 бесплатни спинови
    • 100 евра – 100 бесплатни спинови
  • Целосните бонус правила може да ги прочитате на сајтот на 20Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*