Overall
7.3/10
7.3/10
 • идеја - 5/10
  5/10
 • Графика - 10/10
  10/10
 • Аудио - 8/10
  8/10
 • Бонуси - 6/10
  6/10
Sending
User Review
7.84/10 (7 votes)

Резиме

 • Одлична игра со „копање“
 • Можност за слободни вртења
 • Супер графика и аудио

Во земјата на казината има повеќе игри кои се базирани на рударење. Ова е еден од подобрите примери од ваков тип на игри. Giovanni’s Gems е направена е од Betsoft Gaming и ја препорачуваме да ја додадете на листата.

Играј ја Giovanni’s Gems бесплатно во Demo верзија од Betsoft

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цен екран притисни “Esc”

Овој слот може да го играте на 1XBet казино.

Giovanni’s Gems нуди нон-стоп аркадна акција. Играта се базира на мрежа од 7х7 лоцирана под земја. Кога има добивка на екранот се случува експлозија и паѓаат кластери кои нудат можност за повеќе совпаѓања.

Giovanni's Gems

Симболи со висока вредност се вреќа дијаманти, факел, казма, смарагди и рубини. А симболи со пониска вресност се претставени со сафири, јаглен и цитрини.

Во оваа игра нема диви симболи, но самиот Giovanni е главен симбол и нуди добри можности.

Бонуси во Giovanni’s Gems

Giovanni’s Diamonts

Јагленот е најмалку вреден, но кога е до добитен кластер тој ќе се претвори во некој друг симбол. Со ова се гарантира најмалку два пати поголема добивка.

Слободни вртења

Овој бонус се добива со најмалку 5 Giovanni симболи, а бројот на слободни вртења ќе биде тогаш одреден во зависност од Giovanni вредноста.

Giovanni's Gems

Gamble функција

За секоја добивка достапно е копчето „Double Up“, тогаш вие имате право да погаѓате црно или црвено. Ако погодите ви се дуплира добивката, во спротивно губите се.

Заклучок за Giovanni’s Gems

Овој слот е една многу аркадна игра, со тоа нуди многу забава. Забавата е збогатена и со опцијата на „паѓачки“ кластери, што е исто како и слободните вртења. Графиката и дизајнот се одлични, а се вклопива и позадинската музика.