Sugar Rush
Overall
9.1/10
9.1/10
 • Идеја - 9.1/10
  9.1/10
 • Графика - 8.9/10
  8.9/10
 • Аудио - 9/10
  9/10
 • Бонуси - 9.2/10
  9.2/10
Sending
User Review
1 (1 vote)

Играј Sugar Rush бесплатно!

Играј на цел екран – Fullscreen Mode

За излез од цел екран притисни “Esc”