Fazi промоција во Mozzart

Фонд од 1500 евра ќе се додели на играчите во онлајн казиното на Mozzart во период од 31-ви јули до 6-ти август.

Спремни сте за едно ново искуство? Земете учество во Fazi промоцијата и бидете потенцијален добитник на една од вредните награди. Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

Квалифувани игри за оваа промоција се:

 • Very Hot 40
 • Wild Hot 40
 • Very Hot 5
 • Golden Crown
 • Crystal Hot 40
 • Lolla’s World
 • Crystal Hot 40 Free Spins
 • Twinkling Hot 5
 • Fruity Joker Hot
 • Heating Ice Deluxe
 • Mystery Joker Hot
 • Retro 7 Hot

Услови и правила за користење

 • Сите корисници регистирани на Mozzart можат да земат учество во оваа промоција
 • Пормоцијата важи од 31-ви јули до 6-ти август
 • Квалификувани слот игри се гореспоменатите слотови
 • Турнирот ќе трае до 6-ти август 23:59 часот
 • Наградниот фонд е во вредност од 1500 евра и ќе се подели на 40 играчи кои ќе имаат најголем вкупен број на спинови
 • Минималниот квалификуван влог е 0.20 евра
 • Сите освоени награди ќе се впишат на сметката за 48 часа после завршувањето на наградната игра

Наградите ќе се поделат по следниот редослед:

1 место1€500
2 место1€250
3 место1€100
4 – 5 место2€50
6 – 10 место5€30
11 – 20 место10€20
21 – 40 место20€10

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*