Aviator: Летен бонус во Mozzart

Aviator во моментов е најпопуларна казино игра која е достапна скоро во сите онлајн казина. 

Овој пат, онлајн казиното на Mozzart за своите играчи го пратстави летниот бонус насловен како дожд од бесплатни средства за оваа игра кој ќе трае цел август, поточно од 1-ви до 31-ви. 

Како да учествувате? Едноставно. 

Во 25 наврати дневно, 40 среќни играчи ќе добијат бесплатни средства за обложување.

Наградите ќе се делат по следниот редослед:

  • 15 пати дневно, 15 играчи ќе добиваат бесплатни средства во вредност од 0.10 евра
  • 5 пати дневно, 15 играчи ќе добиваат бесплатни средства во вредност од 0.25 евра
  • 5 пати дневно, 10 играчи ќе добиваат бесплатни средства во вредност од 0.50 евра

Запомнете, „дождот“ нема да трае долго, поточно ќе биде само 15 минути по циклус, па затоа бидете спремни за да го „фатите“.

Првите 40 играчи кои ќе притиснат на копчето CLAIM ќе си обезбедат бесплатни средства за себе. 

Исто така, можете повеќе пати да учествувате во оваа бонус промоција.

Не пропуштајте ја оваа фантастична можност, а доколку се уште немате сметка во Mozzart, можете да се регистрирате ТУКА.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*