Уште малку остана од Авиатор промоцијата во Mozzart

Играта Aviator даде една поинаква димензија на игрите на среќа и станува збор за една многу возбудлива игра која нуди големи шанси за добивка.

Сите што ќе играат во Mozzart од 1 до 31-ви мај се квалификувани за да добијат дополнителни награди.

Наградите се делат по следниот редослед:

  • 15 пати дневно по 15 играчи ќе добијат 0.10 центи
  • 5 пати дневно по 15 играчи ќе добијат по 0.25 центи
  • 5 пати дневно по 10 играчи ќе добијат по 0.50 центи

Квалификувани се сите облози со минимален коефициент 2.00.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*