Asmusnet го претстави новиот слот Vampire Bites

Еден од подобрите софтверски казино провајдери, Amusnet, го претстави најновиот слот насловен како Vampire Bites.

Самиот наслов ја опишува тематиката на овој слот кој има тенденција да се издигне помеѓу најиграните од овој софтвер.

Наменет е за сите љубители на мистериозни авантури, а составен е од 5 фиксни линии и 5 ролни.

Дефинитивно со самото играње ќе уживате во оваа таканаречена хорор приказна, а возбудата ве убедуваме дека ќе бдие на максимално ниво.

Кога ќе се појават 15 симболи од ист вид, тогаш вкупната добивка се множи Х5.

Исто така достапна е опцијата Gambling, каде што ќе имате можност добивката да ја дуплирате или да ја изгубите на „црно-црвено“.

Овој слот можете да го изиграте во казиното на Mozzart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*