Слотот Happy Dwarfs е рудник на забава и богатства

Компанијата за производство на казино игри ELA Games со гордост го најави новиот слот со наслов „Happy Dwarfs“.

Тоа беше воедно и покана за љубителите на казино игрите кои сакаат да се стекнат со искуство кое значи патување во рудници со злато и богатства.

Овој слот е совршен спој на модерен гејмплеј, квалитетен звук и фантазијата ја преточува во реалност. Составен е од 3Х5 ролни и 10-те линии нудат комбинација која во многу наврати носи добивка.

Овој слот може да се игра за минимални 0.10 центи, а максималниот влог е 50 евра. Благодарение на дополнителните опции како Gold Respin и Happy Spin вие сте во игра за х5000 од вашиот влог, поточно за цифра која не е воопшто за потценување.

Извршниот директор на ELA Games изјави дека оваа игра е златен рудник на забава.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*