Diamond Rush – Ограничена промоција во Mozzart

Онлајн казиното на Mozzart ни ја претстави најновата промоција насловена како Diamond Rush. Оваа фантастична можност можете да ја искористите од 8-ми до 28-ми февруари исклучително во казиното на Mozzart.

За оваа промоција квалификувани се 30 различни казино игри од најпознатите провајдери, а наградниот вкупен фонд е 10.000 евра и 8.400 бесплатни спинови.

Секој ден Mozzart ќе има 10 играчи, а вкупниот дневен фонд е 400 бесплатни вртења на играта Fruit Party. Вредноста на бесплатното вртење ќе биде 0.20 евра.

Дневните награди се:

 • 1 место 70 бесплатни вртења
 • 2 место 60 бесплатни вртења
 • 3 место 50 бесплатни вртења
 • 4 место 40 бесплатни вртења
 • 5 место 30 бесплатни вртења

Исто така ќе има и неделни турнири каде што ќе бидете во можност да си добиете кеш на вашата сметка.

Неделните турнири се поделени на три групи и тоа:

 • Прв од 08.02. до 14.02
 • Втор од 15.02. до 21.02
 • Трет од 22.02. до 28.02

Oд оваа категорија  ќе се доделува вкупен фонд од 2000 евра поединечно на 30 играчи. За овој дел на промоцијата се вклучени 10 казино игри од добропознатите провајдери.

Наградите за неделниот турнир ќе се делат според следниот редослед:

 • 1 место – 400 €
 • 2 место – 300 €
 • 3 место – 200 €
 • 4 – 5 место – 100 €
 • 6 – 10 место – 60 €
 • 11 – 20 место – 40 €
 • 21 – 30 место – 20 €

За крај го оставивме главниот турнир. Тука наградите се вртоглави и тој трае 08.02. до 28.02. Учествуваат сите игри кои се наведени во условите и правила. За да се биде птоенцијален добитник, игачот треба да игра најмалку 10 дена од вкупно 21 ден.

Главни награди:

 • 1 место – 1.200 евра
 • 2 место – 900 евра
 • 3  место – 800 €
 • 4  место – 600 евра
 • 5 место – 500 €

Услови и правила за Diamond Rush промоцијата

 • Сите корисници на Mozzart имаат право на оваа промоција
 • Промоцијата трае до 28.02.2023 година 23:59 часот
 • Минимален квалфикуван влог е 0.20 евра
 • Квалификувани игри за главниот турнир и дневниот турнир се Burning Hot, 20 Super Hot, Sweet Bonanza, Flaming Hot Extreme, Bigger Bass Bonanza, John Hunter and the Book of Tut, Buffalo King Megaways, 10 Burning Heart, Chance Machine 20, Wolf Gold, 40 Burning Hot, Shining Crown, Gates of Olympus, 100 Super Hot, Flaming Hot, Joker Stoker, 100 Burning Hot, Legend of Cleopatra Megaways, Hell Hot 20, Book of Fallen, 40 Super Hot, 40 Burning Hot 6 Reels, 5 Dazzling Hot, Extra Stars, 20 Burning Hot, 30 Spicy Fruits, Mozzart Bonanza, Cash Bonanza, The Dog House, Zodiac Wheel.
 • Квалификувани игри за првиот неделен турнир се Burning Hot, 20 Super Hot, Sweet Bonanza, Flaming Hot Extreme, Bigger Bass Bonanza, John Hunter and the Book of Tut, Buffalo King Megaways, 10 Burning Heart, Chance Machine 20, Wolf Gold.
 • Квалификувани игри за вториот неделен турнир се 40 Burning Hot, Shining Crown, Gates of Olympus, 100 Super Hot, Flaming Hot, Joker Stoker, 100 Burning Hot, Legend of Cleopatra Megaways, Hell Hot 20, Book of Fallen.
 • Квалификувани игри за третиот неделен турнир се 40 Super Hot, 40 Burning Hot 6 Reels, 5 Dazzling Hot, Extra Stars, 20 Burning Hot, 30 Spicy Fruits, Mozzart Bonanza, Cash Bonanza, The Dog House, Zodiac Wheel.
 • Наградите автоматски ќе бидат запишани 72 часа после крајот на промоцијата
 • Моzzart го задржува правото да ја стопира оваа промоција без претходно најавување и објаснување.
 • *Целосните услови и правила може да ги прочитате на сајтот на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*