Лесен начин за 20 бесплатни вртења!

Казиното на 10Bet има одлични можности за сите корисници без разлика дали станува збор за нови или постоечки клиенти.

Тие во моментов нудат фантастична можност за да си добиете 20 бесплатни вртења, а процесот за добивање е многу едноставен.

Се што треба да направите е:

  1. Најавете се или регистрирајте се ТУКА и пријавете се за понудата
  2. Изиграјте 50+ евра на Royale with Cheese Megaways™
  3. Добијте 20 бесплатни вртења

Услови и правила за користење

  • Понудата важи до 02.07.2021
  • Пријавувањето за понудата е задолжително
  • Секој корсник може да добие еднаш дневно и максимум два пати неделно 20 бесплатни спинови
  • За да ги добиете бесплатните спинови мора да изиграте 50+ евра (реални пари) на Royale with Cheese Megaways™

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*