Време е за нов почеток: Најдоброто онлајн казино нуди 100 евра за новите корисници!

Најдоброто онлајн казино, Bet365 нуди 100% до 100 евра за сите нови корисници. Постапката е многу едноставна, а се што треба да направите е:

  1. Да се регистрирате во Bet365 ТУКА
  2. Да направите депозит од најмалку 10 евра
  3. Да ги исполните условите за бонусот

Услови и правила за користење

  • Минималниот квалификуван депозит е 10 евра
  • Понудата важи за новите корисници
  • Бонусот и депозитот мора да го изиграте 30 пати пред да го повлечите
  • Бонусот не може да се игра на Galactic Streak, Gem Splash: Rainbows Gift, Ice Cave, Ishtar, Kingdoms Rise: Legend of Elvenstone, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Scorching Clouds, Legend of Hydra, Midnight Wilds, Pyramid Valley, Savage Jungle, Shields of Rome, Space Digger, Stallion Strike, Streak of Luck, Suicide Squad, The Great Reveal, Tip Top Totems, Tip Top Totems PowerPlay Jackpot, Wild Gambler 2: Arctic Adventure, Wild Lava
  • Бонусот има рок на траење 30 дена

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*