Бонус кој не се пропушта до вртоглави 500.000 денари!

Скоро сите онлајн казина во својата понуда имаат бонус за добредојде, но 22Bet дефинитивно се лидери со овој вид на бонус.

Имено, тие нудат 100% бонус до 500.000 денари на вашата прва уплата. Постапката за добивање е едноставна и се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се на 22Bet казино ТУКА
  2. Пополнете ги сите полиња во секцијата „Моја сметка“
  3. Направете депозит од минимални 60 денари

Услови и правила за користење

  •  Секој клиент има право само на еден 100% бонус за првиот депозит
  •  Минималниот депозит потребен за добивање на бонусот е 60 денари
  •  Максималниот износ на бонусот за казино е 100% до 500.000 денари
  •  Ако бонусот е впишан на бонус сметката на клиентот во казино, тогаш условот е да се обложи 50х износот на бонусот
  •  При обложувањето на бонус во казино, влогот не смее да надмине 5 EUR/5 USD
  •  Условите за бонусот мора да се исполнат во рок од 7 денови
  • Бонусот е наменет само за новите корисници

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*