Топ 3 најиграни слот игри во месец септември

Со оглед на моменталната ситуација каде што сме приморани да седиме повеќе дома, да носиме најразлична заштита, да не седиме во затворени простории, онлајн слотовите поради сето тоа бележат голем раст.

Според нашите статистики во месец септември најиграни топ три слотови се Flaming Hot, 20 Super Hot и 40 Super Hot.

Flaming Hot

Дефинитивно најиграниот слот во месец септември, а и во целиот период во последно време е Flaming Hot. Тоа што нуди 40 линии за исплата и интересни симболи, придонесува овој слот да биде на врвот. Спаѓа во групата на комбинирани овошни слотови, а скетерите и Wild знаците придонесуваат за уште поголеми добивки.

40 Super Hot

Второто место во најиграните слот апарати е резервирано за 40 Super Hot. И овој слот е прозиведен од ЕGT софтверот и исто како и Flaming Hot има 40 исплатни линии. Се одликува со високи добивки, добра графика и квалитетен звук.

20 Super Hot

На трето место е добро познатиот 20 Super Hot. Ова е слот игра која делува како скратена верзија на 40 Super Hot, но сепак ветува големи добивки и голема доза на возбуда.

Според статистиките на нашиот сајт Casinobonus.mk во месец септември забележан е голем пораст во заинтересираноста на други две слот игри.

Најголем скок во играње во месец септември е забележан кај слот игрите Jack Hammer 2 и Copy Cats.

Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 слот играта е произведена од реномираниот софтверски провајдер NetEnt и претставува продолжение на добро познатата Jack Hammer. Разликата е во тоа што оваа верзија, поточно втората верзија на Jack Hammer 2 гарантира поголема стапка на исплата.

Copy Cats

Исто како и Jack Hammer 2 и Copy Cats е произведен од софтверскиот провајдер на NetEnt. Овој слот нема кој знае каква оценка од играчите, но во последно време бележи огромен пораст во заинтересираноста. Инаку гарантира најголема можна исплата во вредност од 200 пати повеќе од вашиот влог што искрено и не е мала работа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*